Gölgelikli Banklarla Beylikdüzü Yaza Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Gölgelikli Banklarla Beylikdüzü Yaza Hazırlanıyor

Her mevsimin ayrı güzellikte yaşandığı Beylikdüzü'nde, duraklarda bekleyenlerin, sokakta yürürken dinlenmek isteyenlerin konforu düşünülüyor.

06.04.2016 15:25

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yazın güneşin etkisinden, kışın yağışlardan korunmak isteyen vatandaşlar için gölgelikli banklara yenilerini ekliyor, sayılarını arttırıyor.

Yaz ayları yaklaşırken bunaltıcı sıcağın etkisinden korunmak isteyenlerin soluklanabileceği, sadece tabelası bulunan İETT duraklarında otobüs bekleyenlerin dinlenebileceği, okul ve camii önlerinde de bulunan gölgelikli banklar, Beylikdüzü sokaklarının birçok noktasına yerleştirilmeye devam ediliyor. İlkleri geçen yıl kullanılmaya başlanan bankların işlevselliğiyle vatandaşların konforu sağlanmış oluyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent estetiğine uygun olan gölgelikli banklardan şimdiye kadar toplamda 100 adet gerekli noktalara konumlandırdı.

40 Adet Daha Yapılacak

2015 yılı içerisinde 60 adet gölgelikli bank montajı yapılmasının ardından bu yıl 40 adet daha bank montajı gerçekleştirildi. Beylikdüzü'ne yakışır şekilde seçilen kent mobilyaları duraklar öncelikli olmak üzere alışveriş merkezi, camii, okul çıkışlarına ve yakın alanlarına da konuldu. Eğitim Vadisi, Yavuz Sultan Selim, Hürriyet Bulvarları, Enver Adakan, Osmanlı, Adnan Menderes, İstanbul, İnönü, Sakarya ve Çiftlik Caddeleri gibi birçok yerde gölgelikli banklar mevcut. Bank bulunmayan noktalara ise yıl içerisinde 40 adet daha montaj yapılması planlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölgelikli Banklarla Beylikdüzü Yaza Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement