Gömeç'te Yeni Doğan Bebeklere İlk Hediye - Son Dakika
Yerel

Gömeç'te Yeni Doğan Bebeklere İlk Hediye

Gömeç\'te Yeni Doğan Bebeklere İlk Hediye

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Gömeç Belediye tarafından ortaklaşa başlatılan uygulamayla ilçede yeni doğan bebeklere yönelik ziyaretler gerçekleştirilerek, hazırlanan hediye paketlerinin dağıtılmasına ait uygulama tüm hızıyla sürüyor.

08.05.2015 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Gömeç Belediye tarafından ortaklaşa başlatılan uygulamayla ilçede yeni doğan bebeklere yönelik ziyaretler gerçekleştirilerek, hazırlanan hediye paketlerinin dağıtılmasına ait uygulama tüm hızıyla sürüyor.

Mart -2014 yerel seçimlerinin akabinde başlatıldığı öğrenilen uygulama kapsamında bugüne kadar ilçede doğan ve İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne kaydı yapılan her minik bebeğin ailesine, içinde; mama, zıbın, emzik, biberon ve bebek bezlerinin bulunduğu paketlerin dağıtımları ise aileler tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

İlçede doğan her bebeğin şanslı olduğunu belirten aileler, uygulama sayesinde yeni doğan bebeklerinin ilk hediyelerini de iki belediye tarafından almış olduklarını, bunun da kendileri için oldukça anlamlı olduğunu söylemeleri ise dikkatlerden kaçmıyor.

Öte yandan Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirdikleri uygulamanın yeni doğan bebekli ailelere hem minik bir destek, hem de memnuniyetle karşılanmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtiyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gömeç'te Yeni Doğan Bebeklere İlk Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement