Gönen'de 18 Mart Şehitleri Anma Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Gönen'de 18 Mart Şehitleri Anma Etkinliği

Gönen\'de 18 Mart Şehitleri Anma Etkinliği

Balıkesir’in Gönen ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle aziz şehitlerimiz anısına bir dizi etkinlik düzenlendi.

19.03.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle aziz şehitlerimiz anısına bir dizi etkinlik düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma günü programı, saat 09.30'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine dair konuşmayı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Temel Kılıç yaptı. Atatürk Anıtı'ndaki programın ardından protokol üyeleri, gaziler ve şehit yakınları hep birlikte şehitlik ziyaretinde bulundu. İlçe Müftülüğü tarafından yapılan duaların ardından şehitliklere karanfiller bırakıldı. Saat 10.30'da Gönen Belediyesi Konferans Salonu'nda Gönen Mustafa Uşdu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan program katılımcılara sunuldu. Öğrencilerin şiirler ve Çanakkale Savaşı'nı anlatan bir piyesle zenginleştirdiği program ilgiyle takip edildi. Protokol üyeleri program bitiminde, programa emeği geçenleri tebrik ettiler ve karanfiller sundu. Program sonunda katılımcılara çavdar ekmeği ve üzüm hoşafı dağıtıldı. Gönen Çarşı Cami'nde Gönen Müftülüğü tarafından şehitlerin ruhlarına ita fen mevlit-i şerif okutuldu. Mevlit bitiminde Gönen Belediyesi tarafından Çarşı Cami önünde vatandaşlara Çanakkale Savaşı sırasında askerlerin erzağı olan çavdar ekmeği ve üzüm hoşafı dağıtıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönen'de 18 Mart Şehitleri Anma Etkinliği - Son Dakika


Advertisement