Gönen'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Gönen'de Uyuşturucu Operasyonu

Gönen\'de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir’in Gönen ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda, bir miktar esrar maddesi, bonzai ve extacy hap ele geçirilirken, 9 kişi hakkında işlem yapıldı.

30.07.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gönen ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda, bir miktar esrar maddesi, bonzai ve extacy hap ele geçirilirken, 9 kişi hakkında işlem yapıldı.

Edinilen bilgilere göre, Bandırma KOM Grup Amirliği ekipleri, Gönen ilçesinde bazı şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgiler elde etti ve operasyonlar gerçekleştirdi. Amca-yeğen olduğu tespit edilen N.K. (50) ve C.K. (22) isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda, 3 fişek halinde toplam 3,59 gram esrar maddesi, 0,7 gram bonzai (sentetik kannobinoid) maddesi ve 3 adet Extacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu madde aldıkları tespit edilen 7 şüpheli şahıs hakkında 'Uyuşturucu Madde Kullanmak' suçundan işlem yapılırken, N.K. ve C.K. isimli şahıslar, sevk edildikleri adli makamlar tarafından, 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönen'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement