Gönül İlişkisi Yaşadığı Kadını Öldürüp Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

Gönül İlişkisi Yaşadığı Kadını Öldürüp Teslim Oldu

Gönül İlişkisi Yaşadığı Kadını Öldürüp Teslim Oldu

İzmir'in Buca İlçesi'nde, emekli 62 yaşındaki A.İ., iddiaya göre bir yıldır birlikte yaşayıp üç ay önce ayrıldığı, milli eğitimden emekli memur 47 yaşındaki Nermin Akçay'ı, aralarında çıkan tartışmada bıçakladı.

08.03.2016 12:47

İzmir'in Buca İlçesi'nde, emekli 62 yaşındaki A.İ., iddiaya göre bir yıldır birlikte yaşayıp üç ay önce ayrıldığı, milli eğitimden emekli memur 47 yaşındaki Nermin Akçay'ı, aralarında çıkan tartışmada bıçakladı. Akçay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde hayatını kaybederken, polis merkezine giden A.İ. teslim oldu. Olay, Buca 921 Sokak'taki evde meydana geldi. Emekli A.İ., bir yıldır birlikte yaşadığı Nermin Akçay ile iddiaya göre para yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine A.İ. Akçay'ı bıçaklayıp evden ayrıldı. Bugün sabah saatlerinde Karabağlar Polis Merkezi'ne giden A.İ. polise teslim oldu. Gözaltına alınan A.İ.'nin olayı anlatması üzerine eve giden polis, kadının cansız bedenini buldu.

PARASINI VERMEMEKLE SUÇLAMIŞ

Uzun süre önce eşinden boşandığı belirtilen, Milli Eğitim'den emekli memur, iki çocuk annesi Nermin Akçay'ı bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan A.İ. sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne getirildi. Yüzü, eli ve kıyafetlerindeki kan izleri dikkat çeken katil zanlısı A.İ., "Çok pişmanım" dedi. Katil zanlısının polise teslim olduğundaki ilk ifadesinde, otomobilini satıp parasını Akçay'a verdiğini, ayrıca ev kiraladığını, ancak parasını geri alamadığını öne sürdüğü öğrenildi. A.İ.'nin yaklaşık üç ay önce de polise gidip, bir yıldır birlikte yaşadığı Akçay'ın kendisinden aldığı parayı geri vermediği yönünde şikayette bulunduğu, o dönem ifadesi alınan Akçay'ın da bu suçlamayı kabul etmediği öğrenildi. Suçlamaların yaşandığı sürede ayrılan, ancak zaman zaman görüşmeye devam eden Akçay ile A.İ.'nin bugün de aynı nedenden dolayı tartıştıkları belirtildi. Tartışmanın büyümesi üzerine, A.İ.'nin yanında getirdiği bıçakla Akçay'ı bıçakladığı öğrenildi. Vücudunun birçok yeri ve boğazında bıçak yarası olan Akçay'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Bu arada olay yerine gelen Akçay'ın oğlu ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Akçay'ın ortaokulda eğitim gören kızı ise yakınları tarafından okuldan alındı, ancak konuyla ilgili kendisine henüz bilgi verilmedi.Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gönül İlişkisi Yaşadığı Kadını Öldürüp Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement