Gördes'in Su Sıkıntısı Gideriliyor - Son Dakika
Yerel

Gördes'in Su Sıkıntısı Gideriliyor

Gördes\'in Su Sıkıntısı Gideriliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes’ in Deliçoban Mahallesindeki yetersiz su problemine, gerçekleştirdiği sondaj çalışmasıyla çare oluyor.

27.07.2016 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes' in Deliçoban Mahallesindeki yetersiz su problemine, gerçekleştirdiği sondaj çalışmasıyla çare oluyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesinde çıktığı sondaj atağıyla mahallelerin ihtiyacını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor. MASKİ, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesindeki su sıkıntısını, başlattığı sondaj çalışmasıyla ortadan kaldırıyor.

"Yeni su kaynakları temin ediyoruz"

Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, "Manisa'mızın bazı bölgelerinde sıcak hava koşulları ve artan nüfusumuzdan dolayı sular yetersiz gelebiliyor. Biz de bu amaçla, vatandaşlarımızı mağdur etmemek için çalışarak yeni su kaynakları temin ediyoruz. Gördes Deliçoban Mahallemizde de gerekli etüt çalışmalarımızı tamamladıktan sonra sondaj çalışmamızı başlattık. 200 metreden derinliğindeki kuyumuzdan suya ulaştığımız noktada, yaklaşık 2 bin metre uzakta bulunan içme suyu depomuzu buradan beslemeye başlayacağız." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gördes'in Su Sıkıntısı Gideriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement