Görüntü Var Ses Yok! - Son Dakika
Magazin

Görüntü Var Ses Yok!

Görüntü Var Ses Yok!

Üç gün üst üste reklam setinde çalışan Pınar Altuğ'un hali gazetecileri şaşırttı.

14.12.2012 06:03  Güncelleme: 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan önceki akşam dostlarıyla birlikte Arnavutköy'deki Balıkçı Hakan'da yemek yedi.

Sesi kısıldığı için zor konuşan Altuğ, "Üç gündür bir reklam filminin setindeyim. Havaların iyice soğumasıyla biraz üşüttüm" diye konuştu.

Pınar Altuğ'un hasta olmasına rağmen mini giydiği dikkatlerden kaçmadı.

"ÖZÜR DİLEYECEĞİM BİR DURUM YOK"

Pınar Altuğu basında en son Türban polemiği ile gündeme gelmişti. Kendisini Atatürk'ün çocuğu olarak tanımlayan Altuğ, seçmeli derslerde öğrencilerin başörtüsü takabiliyor olmasına "Okulda başörtüsünün işi ne" şeklinde tepki göstermişti.

Pınar Altuğ'un sözleri anında sosyal medyada etkisini göstermiş ve Pınar Altuğ'a karşı tepkiler artmaya başladı. Bunun üzerine türban konusunda düşüncelerini ifade ettiğini belirten Altuğ, "Benim ne kimseye saldırmak ne de başka bir amacım vardı" dedi. Ortada özür dileyeceği bir durumun olmadığını da savunan Altuğ, "Anlamak isteyenlerin anladığını düşünüyorum. Anlamak istemeyen de kendi bilir. Ben kimseye dil uzatmıyorum. Bu benim fikrim. Ben böyle olması gerektiği taraftarıyım. Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum. Sonuna kadar bunun arkasındayım" şeklinde konuştu.

Altuğ, sözlerine şöyle devam etti:

"KİMSENİN KAFASINDAN ÖRTÜ ÇEKMİYORUM"

"Ben bir ilkokul çocuğunun o başörtüsünü neden takması gerektiğinin yeteri kadar bilincinde olmadığını düşünüyorum. Biz 4+4+4 'le kavga ederken, bu çocukları oyun çağında okuma yazma öğrenmek için sıraya mı oturtacağız diye bağırırken, aynı bilincin bu tarafta da olduğunu düşünüyorum. Benim çevremde de türbanlı insanlar var. Ben kimsenin kafasından gidip örtü çekmiyorum. Ne münasebet. Benim söylediğim böyle bir şey değil ama bazı dayatmalar beni rahatsız ediyor. Bu benim fikrim."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement