Gözaltındaki 12 Asker ile 1 Polis Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Gözaltındaki 12 Asker ile 1 Polis Adliyeye Sevk Edildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İl Jandarma Alay Komutanı Yurdakul Akkuş ve diğer zanlıların adliyeye sevk edilmesi. - İl Jandarma Alay Komutanı Albay Akkuş'un da aralarında bulunduğu gözaltındaki 12 asker ile 1 polis adliyeye sevk edildi FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Bursa'da gözaltına alınan İl Jandarma Alay Komutanı Yurdakul Akkuş'un da aralarında bulunduğu 13 asker ve polis adliyeye sevk edildi.

18.07.2016 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İl Jandarma Alay Komutanı Yurdakul Akkuş ve diğer zanlıların adliyeye sevk edilmesi. - İl Jandarma Alay Komutanı Albay Akkuş'un da aralarında bulunduğu gözaltındaki 12 asker ile 1 polis adliyeye sevk edildi

FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Bursa'da gözaltına alınan İl Jandarma Alay Komutanı Yurdakul Akkuş'un da aralarında bulunduğu 13 asker ve polis adliyeye sevk edildi.

Gözaltındaki İl Jandarma Alay Komutanı Yurdakul Akkuş, eski Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Coşkun ile 1 teğmen, 1 binbaşı, 2 üsteğmen, 5 astsubay ve 2 uzman çavuşun Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ndeki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Gözaltındaki 12 Asker ile 1 Polis Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gözaltındaki 12 Asker ile 1 Polis Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement