Göztepe Bu Hafta Eksiksiz - Son Dakika
Güncel

Göztepe Bu Hafta Eksiksiz

Ptt 1'inci Lig'de Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara alan Göztepe'nin gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçında eksik futbolcu bulunmaması teknik direktör Metin Diyadin'i rahatlattı.

20.12.2015 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara alan Göztepe'nin gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçında eksik futbolcu bulunmaması teknik direktör Metin Diyadin'i rahatlattı.

Kart cezalıları sağ bek Emre ve stoper Giray'ın yanı sıra arka adalesinden sakatlanan golcü Mirkan ile orta saha Özgür'ün de takıma döneceğini belirten Metin Diyadin, "Bir aksilik olmazsa, sahaya tam kadro çalışacağız. Sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu bizim için handikap oldu. Karabük deplasmanına sıkıntısız gideceğiz" dedi.

İlk yarının son karşılaşmasını kazanarak devre arasına zirve yarışından kopmadan gireceklerini söyleyen Metin Diyadin, deplasmanda en başarılı takım olduklarını söyledi.

İzmir ve Manisa dışında oynadıkladı 6 maçı da kaybetmediklerini hatırlatan Metin Diyadin, şöyle devam etti:

"Topladığımız 27 puanın 14'ünü dışarıda kazandık. Bu başarılı tabloyu Karabük'te de sürdüreceğiz. Rakibimiz de evinde kolay geçit vermeyen bir takım. Ancak istediğimizi alacağız. Transfer çalışmalarına rda başladık. İzlediğimiz futbolcular var. İlk yarı biter bitmez çalışmaları hızlandıracağız." - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Bu Hafta Eksiksiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement