Göztepe Cizre'ye Çıkarma Yapacak - Son Dakika
Güncel

Göztepe Cizre'ye Çıkarma Yapacak

Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Tur mücadelesinde salı günü deplasmanda Bölgesel Amatör Lig 1'inci Grup lideri Cizrespor'la oynayacağı maç için Cizre'ye çıkarma yapacak.

26.10.2014 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Tur mücadelesinde salı günü deplasmanda Bölgesel Amatör Lig 1'inci Grup lideri Cizrespor'la oynayacağı maç için Cizre'ye çıkarma yapacak.

İkinci Başkan Fatih Dalan, bütün futbolcularıyla Başkan Mehmet Sepil dahil tüm yöneticilerin maça gideceğini belirterek, "Müsabakanın oynanacağı merkezin ya da stadın değişmesi yönünde herhangi bir talebimiz olmadı. Bölgedeki olaylar bizi ilgilendirmez. Biz çıkıp maçımızı oynayacağız" dedi.

Cizrespor Başkanı Salih Sefinç'in kendilerini arayarak kafileyi ilçede en iyi şekilde ağırlayacaklarını söylediğini aktaran Fatih Dalan, Cizre'ye günübirlik gideceklerini açıkladı, "Sabah 08.00'de özel uçakla Şırnak'a hareket edeceğiz. Buradan karşılaşmanın oynanacağı Cizre İlçe Stadı'na gidip, saat 17.00'de de yine özel uçakla İzmir'e döneceğiz. İki kulübün bu müsabakada dostluğun, kardeşliğin en iyi örneğini göstereceğine inanıyoruz" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Cizre'ye Çıkarma Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement