Göztepe'de Diyadin Sabır İstedi - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de Diyadin Sabır İstedi

Göztepe, PTT 1'inci Ligi'nin ilk haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda konuk ettiği Elazığspor'a yenilmekten Velminckx'in 88'inci dakikada attığı golle kurtulurken teknik direktör Metin Diyadin sabır istedi.

16.08.2015 14:01

Göztepe, PTT 1'inci Ligi'nin ilk haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda konuk ettiği Elazığspor'a yenilmekten Velminckx'in 88'inci dakikada attığı golle kurtulurken teknik direktör Metin Diyadin sabır istedi.

2-2 sona eren maçta ilk 11'de forma giyen tüm futbolcuların yeni transfer olduğunu hatırlatan Metin Diyadin, "Elbette istediğimiz futbolu tam anlamıyla sergileyemedik. Birinci hafta maçlarında hiçbir takım sahaya yüzde yüz hazır çıkamaz. İlk kez beraber oynayan oyuncu grubumuz var ve birbirlerine alışmaları gerekiyor. Müsabakanın İzmir yerine Bursa'da oynanması da az da olsa motivasyonumuzu olumsuz etkiledi" dedi.

Yapılan önemli transferlerin ardından bazı kesimlerce ligin favorisi gösterildiklerini ifade eden Metin Diyadin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maçlar oynanmadan böyle bir havanın yaratılmasını istemiyoruz. Elazığspor karşılaşmasında da otoriteler tarafından mutlak favori gösterildik, ancak maç sahada kazanılır. Hepimiz kulaklarımızı tıkadık, işimizi yapmaya odaklandık."

80'inci dakikada tribüne gönderilmesine de anlam veremediğini ifade eden Metin Diyadin, "O dakikada Leroy'un düşürülmesi net bir penaltıydı. Ben de hakeme; (Bu penaltı değilse ne?) diye sordum ve tribüne gönderildim. Hiçbir hakarette bulunmadım."

GOLCÜ TAKVİYESİ ŞART

Elazığspor maçında kadroda Vleminckx dışında golcülerinin olmadığının altını çizen teknik direktör Metin Diyadin, mutlaka santrfor alacaklarını tekrarladı. Vleminckx'in maçta başına darbe aldığını hatırlatan Metin Diyadin, "Futbolcumuz maça zor da olsa devam edebildi ve golü attı. Ancak ileri uca mutlaka takviye yapmamız gerektiğini gördüm. Diğer bölgelerde sorun yok" yorumunu yaptı.

GÖKHAN VE HAKAN RİSKE EDİLMEOİ

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, Elazığspor randevusunda yeni transferler Gökhan Karadeniz ile Hakan Barış'ı sakatlıklarından dolayı 18 kişilik kadroya almadığını söyledi. Diyadin, Gökhan'ın sol bileğinde, Hakan'ın ise kasığında sorun olduğunu belirterek, "Doktorlarımızın raporu ile iki futbolcumuzu oynatmadık. Aksi halde 1 ay kadar Gökhan ve Hakan'dan yararlanamama gibi bir ihtimal doğabilirdi. Gelecek hafta Adanaspor'la deplasmanda oynayacağımız maça ikisi de yetişecek" dedi.

TARAFTARDAN ÖFKE

Göztepeli taraftarlar, Elazıspor karşılaşmasını canlı yayınlayan TRT Web TV'nin yoğunluktan çökmesiyle ilk yarıyı izleyemedi. Onbinlerce taraftarın TRT sitesine girmesiyle Web TV hizmet veremedi. İlk yarı boyunca bağlantıya geçemeyen Web TV karşılaşmanını ikinci devresinde yayın yapabildi. Ancak yoğunluktan dolayı maç yayını sağlıklı bir şekilde gerçekleşmedi. Taraftarlar ise TRT'yi mesaj yağmuruna tututarak, sert bir dille eleştirdi.

BELÇİKALI GOLCÜ GÜVENLİKÇİLERLE TARTIŞTI

Göztepe'nin yeni transferlerinden Björn Vleminckx, Elazığspor karşılaşması sonrası özel güvenlik görevlileriyle tartıştı. Maç sonunda taraftarların yanına giden Belçikalı oyuncuya güvenlik görevlileri engel oldu. Trübüne yaklaşmasına izin verilmeyen Vleminckx, sinirlenerek görevlileri yanından uzaklaştırdı. Sarı kırmızılı futbolseverlerin yanına giden tecrübeli oyuncuya sevgi gösterilerinde bulunuldu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de Diyadin Sabır İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement