Göztepe Disipline Verildi - Son Dakika
Güncel

Göztepe Disipline Verildi

Ptt 1'inci Ligi'nde sezona Elazığspor beraberliği ile başlayan Göztepe, henüz ilk maçında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildi.

19.08.2015 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde sezona Elazığspor beraberliği ile başlayan Göztepe, henüz ilk maçında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedildi.

İzmir'deki stat sorunu nedeniyle rakibini Bursa Atatürk Stadı'nda konuk eden sarı kırmızılılardan taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı savunma istendi. İkinci Lig'de yer aldığı geçen sezon saha olayları ve küfürlü tezahürat yüzünden 4 kez sahası kapatılan ve milyonlarca lira ceza ödeyen Göztepe, bu sezona da hızlı başlamış oldu.

DİYADİN'DE DİSİPLİNDE

Bu arada maçın 80'inci dakikasında lehlerine verilmeyen penaltı yüzünden hakeme itiraz eden teknik direktör Metin Diyadin'de sportmenliğe aykırı hareketten tedbirli olarak PFDK'ya sevkedildi. Diyadin, pazar günü deplasmanda oynanacak Adanaspor karşılaşmasında tribüne çıkacak. Tecrübeli teknik adam geçen sezon da Gümüşhanespor ve Altay müsabakalarında aynı gerekçeyle hakem tarafından tribüne gönderilmiş, Kırklarelispor ile Tepecikspor müsabakalarında takımını yönetememişti.

YA MİHAR YA ABDULLAH

Santrfor arayışını sürdüren Göztepe, Almanya 2'nci Lig (Bundesliga 2) takımlarından Paderborn'dan Mahir Sağlık veya Şanlıurfaspor'dan ayrılan Abdülkadir Özgen'den birini alarak transferi noktalamayı planlıyor. İki futbolcuyla da görüşme halinde olan yönetimin hafta sonuna kadar bu sorunu çözeceği belirtildi. Teknik direktör Metin Diyadin, Abdülkadir'le anlaşmaya daha yakın oldukları sinyalini verdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement