Göztepe-Diyarbakır Büyükşehir Maçı Seyircisiz - Son Dakika
Güncel

Göztepe-Diyarbakır Büyükşehir Maçı Seyircisiz

Göztepe-Diyarbakır Büyükşehir Maçı Seyircisiz

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Göztepe,yarın Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u saat 19.00'da Atatürk Stadı'nda konuk edecek.

24.10.2014 13:23  Güncelleme: 14:04

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren 16 puanlı 2'nci sıradaki Göztepe, yarın 11'inci sıradaki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u saat 19.00'da Atatürk Stadı'nda konuk edecek. Karşılaşma Göztepe-Bandırmaspor maçında çıkan olaylar sebebiyle seyircisiz oynanacak.

Tahkim Kurulu, bugün yaptığı açıklamada Göztepe taraftarının 2 hafta önce oynanan Bandırmaspor maçında neden olduğu saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği para cezasının artırılması yönündeki talebini kabul etti. Kurul, Göztepe'nin itirazını reddetti, ayrıca sarı kırmızılı takıma seyircisiz oynama cezası verdi.

Bandırmaspor maçında sahaya 2 taraftarın girdiği, hakemlerin bu yüzden 6 dakika saha içinde beklediği, taraftarların stattan çıkarıldığı sırada kulüp taraftarı olan bir kişinin yine kulüp taraftarı olan bir kişiyi muşta ile diğer kişiyi de bıçakla yaraladığı, şüpheli şahsın ve yakınlarının müsabakadan çıkan taraftarlar olduğu, tartışmanın tribünde başladığı ve dışarıda da devam ettiği, şüphelinin yanında bulundurduğu kesici aletlerle birinci güvenlik bölgesinde eylemi gerçekleştirdiği gerekçeleriyle, daha önce PFDK'ca verilen 20 bin TL para cezasının 1 maç seyircisiz oynama cezasına dönüştürüldüğü açıklandı.

DİYADİN İLK DEFA

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı için gelen cezayla şok olan sarı kırmızılıların yeni teknik direktörü Metin Diyadin ise ilk maçına çıkacak. Hafta içinde görevden alınan Suat Kaya'nın yerine getirilen Diyadin'in taraftarlarla buluşması da 12'nci haftada İzmir'de oynanacak Pazarspor maçıyla gerçekleşecek. Sarı kırmızılılarda sakatlığı süren stoper Metin Depe dışında eksik bulunmazken mücadeleyi Kanal 35'in naklen yayınlayacağı bildirildi. Diyadin, taraftardan yoksun bir şekilde mücadelece edecek olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Her şeye rağmen kazanacağız. Takımıma güvenim tam" şeklinde konuştu.

RAMAZAN AFFEDİLDİ

Göztepe'nin genç sağbeki Ramazan Işık ise Metin Diyadin'in teknik direktör olmasının ardından affedildi. Suat Kaya döneminde sezon başında bu yana kadroya alınmayan ve idmanlarını A-2 Takımı'yla sürdüren Ramazan, yeniden profesyonel takımla çalışmalara katıldı. Sezon başında Göztepe'den ayrılmak istediğini söyleyen ancak takım bulamayan Ramazan, süresiz kadro dışı bırakılmıştı. Ramazan'ın yarınki maçta kodraya girip girmeyeceği ise belirsiz. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe-Diyarbakır Büyükşehir Maçı Seyircisiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement