Göztepe Karşıyaka Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? - Son Dakika
Dünya

Göztepe Karşıyaka Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Göztepe Karşıyaka Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Göztepe Karşıyaka maçı ile İzmir'in ezeli rakipleri liglerde 44'üncü kez rakip olacak.

09.04.2016 14:56

Göztepe Karşıyaka maçı ile İzmir'in ezeli rakipleri liglerde 44'üncü kez rakip olacak. Şu ana kadar Süper Lig'de 18, PTT 1'inci Lig'de de 25 kez karşılaşan iki İzmir ekibinden Karşıyaka'nın Göztepe'ye üstünlüğü bulunuyor. Karşıyaka ezeli rakibini 18 maçta yenerken, Göztepe de Karşıyaka'yı 15 kez mağlup etmeyi başardı. Taraflar 10 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda yeşil kırmızılılar Göztepe ağlarına 58 gol bırakırken, Göztepe'de 43 kez sevinç yaşadı. Peki Göztepe Karşıyaka maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Göztepe'de Gürsel Aksel ile Tuncer Çeliktaş, Karşıyaka'da ise Ogün Altıparmak 4'er gol atarak derbilerin en skorer isimleri olmayı başardı. Profesyonel liglerde ilk olarak 8 Mart 1959 yılında Milli Lig'de karşılaşan iki takımın maçında kazanan 3-2'lik skorla Göztepe oldu.

Karşıyaka, Göztepe'yi 5 Mart 1961'de 6-2 yenerek en gollü skora imza attı. 16 Mayıs 1981'de ise Atatürk Stadı'ndaki maçta rekor kırıldı. 80 bin kişinin izlediği derbi "2'nci Lig'de seyirci rekoru" olarak tarihe geçti.

Göztepe Karşıyaka maçı hangi kanalda saat kaçta?

Göztepe Karşıyaka maçı 10 Nisan Pazar günü saat 16: 00'da başlayacak. Mücadele TRT AVAZ kanalından canlı olarak yayınlanacak

NİSAN GÖZTEPE'YE YARAMIYOR

Göztepe ve Karşıyaka nisan ayında daha önce 6 kez karşılaştı. Bu randevularda Karşıyaka 4 kez galip gelirken, Göztepe ise sadece 1 maçı kazanabildi. Nisan ayında Karşıyaka Göztepe'ye 10 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü. Tarihteki derbilerde nisan ayındaki ilk maçı 3-0 kazanan Göztepe ardından oynadığı 5 karşılaşmada ise sevinç yaşayamadı.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ ÜST DÜZEYDE

PTT. 1. Lig'in İzmir takımları Göztepe ve Karşıyaka arasında 10 Nisan'da oynanacak derbi öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu, yüksek risk düzeyi nedeniyle 2 bin emniyet personeli ve 465 güvenlik görevlisinin maç sırasında görev yapmasını kararlaştırdı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenlik Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, kurulun yaptığı toplantıda aldığı karar doğrultusunda Şehitler Caddesi üzerindeki ve kaldırımdaki inşaat çalışması sebebiyle Atatürk Stadı'nın ana giriş kapısından araç girişine izin verilmeyecek, sadece Göztepe kapalı tribün seyircileri bu kapıdan giriş çıkış yapabilecek.

Misafir Karşıyaka seyircisi Mersinli girişinden açık tribünlere alınacak. Yüksek risk düzeyinde yapılacak olan müsabakada, spor alanının iç güvenliğini sağlamak üzere 465 özel güvenlik personeli görevlendirilecek.

Müsabakada 2 bin emniyet personeli ile üst düzeyde tedbir alınacak, genel ve özel kolluk görevlileri saat 12.00'da göreve başlayacak, stat kapıları ise saat 12.30'da açılacak. Müsabaka günü Konak, Bornova ve Karşıyaka ilçe emniyet müdürlükleri tarafından geliş-gidiş güzergahlarında tedbir alınacak. Her iki takım taraftarının geliş-gidiş güzergahlarında ve stadyum çevresinde birbirleri ile karşılaşmaları engellenecek. Ayrıca en az 3 ambulans hazır bulunacak.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Göztepe Karşıyaka Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement