Göztepe'nin Dönüşü - Son Dakika
Güncel

Göztepe'nin Dönüşü

Altınordu, Adana Demirspor ve Karşıyaka mağlubiyetlerinin ardından Manisa'da ağırladığı lider Samsunspor'u 2-0 yenen Göztepe yeniden hayata döndü.

23.11.2015 14:15  Güncelleme: 14:32

Ptt 1'inci Lig'de üst üste gelen Altınordu, Adana Demirspor ve Karşıyaka mağlubiyetlerinin ardından Manisa'da ağırladığı lider Samsunspor'u 2-0 yenen Göztepe hayata döndü.

Sarı kırmızılı ekip ilk 2 sıra ile puan farkını 4'e düşürerek şampiyonluk yarışında da umut tazeledi. Haftalardır eleştirilen teknik direktör Metin Diyadin, alınan 3 puan sonrası derin bir "Ohh" çekti. "Zirve yarışı bizsiz olmaz" diyen Metin Diyadin, şöyle dedi:

"Karşıyaka maçında olması gereken gibi oynadık ve bu performansı Samsunspor karşısında da tekrarladık. Kötü gidişatı durdurmak adına futbolcularımın müthiş bir çabası vardı. Bizler Süper Lig'i çok istiyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerleyeceğiz."

Manisa 19 Mayıs Stadı'na övgüler yağdıran Metin Diyadin, "Bu stadın ambiyansı tam istediğimiz gibi. Taraftarımızın desteğini çok iyi alıyoruz. Zemin de futbol için elverişli. Sezonun kalan tüm iç saha maçlarını burada oynamayı istiyorum" diye konuştu.

LEROY GEORGE FARKI

Öte yandan Göztepe'nin Surinam asıllı Hollandalı futbolcusu Leroy George, yine farkını ortaya koydu. Karşıyaka derbisinde cezalı olduğu için forma giyemeyen tecrübeli futbolcu, Samsunspor'u adeta tek başına yıktı. Karşılaşmanın 51'inci dakikasında penaltıdan attığı golle galibiyetin kapısını aralayan yıldız futbolcu, 80'inci dakikada ise Gökhan'ın golüne asist yaparak 2-0'lık skora damgasını vuran isim oldu. Sarı kırmızılı taraftarlar, maçın kahramanı olan Leroy George'a maçtan sonra büyük sevgi gösterisinde bulundu.

HAKAN BARIŞ'TAN KÖTÜ HABER

Göztepe'de Samsunspor maçının 40'ıncı dakikasında sakatlanan orta saha oyuncu Hakan Barış'tan kötü haber geldi. Rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası sağ arka adalesinden sakatlanan genç futbolcuda yırtık olabileceği açıklandı.

Teknik direktör Metin Diyadin'de Hakan'ın bu hafta deplasmanda oynacacak Boluspor karşılaşmasında kesin olarak görev alamayacağını söyledi. Diyadin, "Hakan'ın durumu MR sonrası netleşecek. Ancak sakatlığı ciddi gibi görünüyor" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'nin Dönüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement