Göztepe Taraftarlarından Eğitime Destek - Son Dakika
Güncel

Göztepe Taraftarlarından Eğitime Destek

Göztepe Taraftarlarından Eğitime Destek

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bir ilkokula destek amacıyla Göztepe taraftarlarının düzenlediği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

13.04.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bir ilkokula destek amacıyla Göztepe taraftarlarının düzenlediği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Bodrumlu Göztepeli taraftar gurubu, ilçeye bağlı Pınarlıbelen Köyü'ndeki yaklaşık 100 öğrencili Nilgün Dr. Kerim Cangır İlkokulu'na destek amacıyla gece düzenledi. Kaymakam Mehmet Gödekmerdan, Göztepe Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, taraftarlardan sorumlu yönetici Ahmet Dündar, Okul Müdürü Ulvi Üresin, Bodrumlu Göztepeliler Gurubu sözcüsü Emrah Çatak ile birlikte yaklaşık 235 kişi geceye katıldı. Göztepe'nin marşının okunduğu gecede, sarı kırmızı pasta kesildi. İlkokula verilecek desteğin süreceğini vurgulayan Bodrumlu Göztepeliler Gurubu sözcüsü Emrah Çatak, "Bu geceden elde edilen gelirin tamamı yine okulumuzun eğitim araç ve gereçleri için kullanacağız. Kulübümüzün hentbol antrenörü Deniz Durmaz'ın iki yıldır çalıştırdığı okul hentbol takımı il birincisi oldu, başarıdan başarıya koşuyor" dedi.

BAŞKAN ALTINBAŞ'TAN TARAFTARA MESAJ

Orkestranın çaldığı müziklerle coşan taraftarlar ile 'Göztepe selfisi' yapan Göztepe Kubülü Başkanı Hüseyin Altınbaş, "Sosyal sorumluluk projesine bölgemizin her noktasında desteğimizi götürmeye, eğitim için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gerek taraftarımız, gerekse camiamız topluma örnek olacak projeler geliştiriyor" dedi. CEZALARA DİKKAT ÇEKTİ

Kulüp Başkanı Hüseyin Altınbaş, takımının son yıllarda aldığı büyük cezalara da dikkat çekti. Tribün liderlerine uyarılarda bulunan Altınbaş, "Kimsenin Göztepe'nin geleceğini karartmasına, adını lekelemesine izin vermeyeceğiz. Bugüne kadar hoşgörümüzden ötürü tribünlerdeki taraftar liderlerine ses çıkarmadık, ancak kulübümüz artık hem maddi hem manevi yıkıma uğramaya başladı. Alsancak Stadı'na 70 kamera yerleştirildi. Bundan sonra kim suç işlediyse federasyon ve adalet onun yakasına yapışsın, kulübümüzün peşini bıraksın. Bu cezaları hak etmedik. Tribün lideriyiz diyenler dönsünler, 1992-98 yılları arasındaki centilmen taraftara, liderlere baksınlar. Bir yandan taraftarımızı arttırmaya, gençlerimize ve çocuklarımıza güzel örnek olmaya devam edeceğiz. Bir yandan tüm cezalar bize gelecek. Yeter artık diyoruz, on tane kadar kendini taraftar lideri diyen kişi var, bunlar kendilerine gelmezlerse gerekeni yapacağız, sileceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Taraftarlarından Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement