GROHE'nin WORK SMARTER TIR'ı İstanbul ile Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

GROHE'nin WORK SMARTER TIR'ı İstanbul ile Buluşuyor

GROHE WORK SMARTER TIR'ı, 26-30 Nisan'da İstanbul'da sektördeki profesyoneller, karar vericiler ve müşteriler ile GROHE ürünlerini biraraya getirecek.

26.04.2016 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE, ürünlerini Türkiye'nin pek çok ilindeki müşterileri ile buluşturarak daha yakından incelemelerine ve bilgilenmelerine olanak verecek bir Work Smarter Tır Turu düzenliyor. Avrupa genelinde 30 farklı ülkede 1000'e yakın durakta tüketicilerle ve sektör profesyonelleriyle buluşan GROHE Work Smarter Turu, Türkiye gezisinde tarihteki en büyük tura imza atacak. GROHE ürünleriyle donatılan TIR, 26-27 Nisan Kozyatağı Bauhaus, 28 Nisan Kartal Koçtaş ve 29-30 Nisan'da Eyüp Vialand'da siz sektör profesyonellerinin ziyaretine açık olacak.

GROHE WORK SMARTER TIR'ı sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşurken birçok indirim kampanyasını da Türkiye'nin dörtbir yanına ulaştıracak. WORK SMARTER TIR TURU'yla eş zamanlı olarak, GROHE satış noktalarında Eurosmart Lavabo Bataryası, New Tempesta Duş Seti ve Eurosmart Banyo Bataryası üçlüsü, ve New Tempesta Duş Sistemi ve Grotherm 1000 Banyo Bataryası farklı setler halinde sunulacak indirim kampanyaları kapsamında tüketicilere sunulacak. Üstelik Axess üye işyeri GROHE satış noktalarında 9 aya varan taksit imkanıyla. Detaylı bilgi, grohe.com.tr'de.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GROHE'nin WORK SMARTER TIR'ı İstanbul ile Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement