Gülben Ergen'den Bir Hafta Sonra Gelen Saldırı İsyanı - Son Dakika
Magazin

Gülben Ergen'den Bir Hafta Sonra Gelen Saldırı İsyanı

Gülben Ergen, saldırıya uğrayan Müjdat Gezen Saat Merkezi'ni ziyaret etti. Yaptığı paylaşımla saldırıya isyan etti.

28.02.2017 23:30  Güncelleme: 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Müjdat Gezen Sanat Merkezi"ne yapılan saldırının üzerinden geçen bir haftanın ardından, Gülben Ergen, "Müjdat Gezen Sanat Merkezi"ni ziyaret etti.

"UNUTMAYIN BU YANGININ YAKAMADIKLARINI"

Ergen ziyareti sonrası Müjdat Gezen'le çektirdiği fotoğrafı, yapılan saldırıya isyan eden bir notla Instagram hesabından paylaştı.

İşte Ergen'in paylaşımına eklediği not:

Zulme sessiz kalan bir gün zulme uğrar. Haksızlıklığa karşı durmak insanın onurudur" demiş Yaşar Kemal... Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ndeyim... Sanata ve sanatçıya yapılan zulmü tüm detayları ile görüyorum. Müjdat Abi'nin ziyaretine gelen insanlar öyle sıcak, öyle gerçek ki oraya sinen yanık kokusuna inat... Meslek Hayatında maddi manevi tüm kazançlarını, üzerine borçlar alarak müthiş bir istikrar ve şevkle sinemaya, tiyatroya, müziğe yatıran bir usta o. Gerçek bir "Laik" Gerçek bir "Cumhuriyet" ve Atatürk sevdalısı ve hoşgörüyü, güzel ahlakı yaşayan bir Müslüman. Artı sanatçı, artı baba, artı iyi insan. Unutmayalım bu yangının yakamadıklarını... Unutmayalım şiddet ve saldırının güçsüzlüğün bir göstergesi olduğunu. Unutmayalım aydınlığın hep aydınlık kalacağını...


Gülben Ergen\'den Bir Hafta Sonra Gelen Saldırı İsyanı

Son Dakika Magazin Gülben Ergen'den Bir Hafta Sonra Gelen Saldırı İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement