"Gülben" Programı Haftaya Petek Dinçöz ile Başladı - Son Dakika
Güncel

"Gülben" Programı Haftaya Petek Dinçöz ile Başladı

"Gülben" Programı Haftaya Petek Dinçöz ile Başladı

Programın dekoru Petek Dinçöz için yeniden organize edildi. Iki ünlü isim, neşe içinde sohbet ettiler.

03.12.2013 15:19

"Gülben" programı haftaya Petek Dinçöz ile başladı. Programın dekoru Petek Dinçöz için yeniden organize edildi. Iki ünlü isim, neşe içinde sohbet ettiler. Program boyunca iki kez kıyafet değiştiren Ergen ve Dinçöz adeta şıklık yarışındaydı.

Sohbetlerine kimi zaman varillerin üzerinde kimi zaman taburelerde devam eden Gülben Ergen ve Petek Dinçöz birlikte şarkılar da söylediler.

PETEK'TEN GÖBEK ŞOV

Gülben Ergen, dans yeteneğine övgüler yağdırdığı Petek Dinçöz'den dans gösterisi istedi. Sezen Aksu'nun 'salla'sını söylerken hem konuğuna eşlik eden, hem de beline pembe kemer takarak süsleyen Ergen, şarkı bitiminde de Dinçöz'den "daha vahşi dans etmesi"ni istedi.

Ergen'e bir göbek şovuyla karşılık veren Dinçöz, ardından arkadaşına "antibiyotik gibisin" dedi. Bir gece önce ıhlamurlar ve ilaçlarla kendine gelmeye çalıştığını anlatan Dinçöz, Gülben Ergen ile birlikte ter attığını söyledi.

AŞK YARAMIŞ

Petek Dinçöz'e aşkın yaradığını söyleyen Ergen, sevgilisin programla ilgili ne dediğini de sordu. Dinçöz de "nasıldı aşkım?" dedim, diye anlattı. Ergen, birbirinize "aşkım mı diyorsunuz, görürüm ben sizi sonra" diye Dinçöz'e takıldı.

Petek Dinçöz daha sonra sevgilisinin adının Abdullah olduğunu, kova burcu olduğunu kendisinin de ikizler burcu olduğunu anlattı. Ergen'in bu konudaki yorumu"iki çatlak birbirini bulmuş" oldu.

O sana ne diyor sorusuna ise Dinçöz "dünyam diyor" diye karşılık verdi ve hem Ergen'den hem de seyircilerden alkış aldı.

Gülben Ergen, sen sadece "aşkım" diyorsun diyerek Dinçöz'ü sınıfta bıraktı. Duygularını belli edemediğini söyleyen Dinçöz'e bir de akıl verdi "sen de ona ömrüm de".

Evlenme teklifi aldığını ama henüz canım cicim aylarında olduğunu söyleyen Dinçöz'e, Ergen'den bir darbe de bu konuda geldi. "kız evi naz evi" diyen Dinçöz'e, "kapıda da kuyruk seni bekliyordu" diye takıldı.

AŞIK OLMAK İSTİYOR MUSUN?

Petek Di̇nçöz de Ergen'e "aşık olmak istiyor musun?" diye sordu. Ve Ergen'den "istemez miyim? Aşksız yaşamak çok zor. Çocuklar benim hayatımı o kadar dolduruyorlar ki, doğru bir denge değil yaşadığım biliyorum. Ama boşandıktan sonra bir süre geçmesi gerekiyordu. Geçti. Benim de içime sinecek birşey olsun. Deneme yanılma flörtleri yaşayamam. Bunu yaşayabilecek ne ruha sahibim ne de yaşamım buna müsait. Içime sinen birşey olursa." yanıtını aldı.

Iki ünlü isim bu sohbetin sonunda plan programla aşık olunamayacağında hem fikir oldular. Sohbetlerini de "aşıksın" şarkısı ile noktaladılar.

Gülben Ergen haftaiçi her gün saat 12.30'da birbirinden renkli konu ve konukları ile ekrana geliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Gülben' Programı Haftaya Petek Dinçöz ile Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement