ASİMDER Başkanı Gülbey, CHP'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Yerel

ASİMDER Başkanı Gülbey, CHP'den Aday Adayı Oldu

ASİMDER Başkanı Gülbey, CHP\'den Aday Adayı Oldu

Uluslar Arası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği Başkanı Göksel Gülbey, CHP Iğdır Milletvekili aday adaylığı için istifa etti.

11.02.2015 12:35  Güncelleme: 12:41

Uluslar Arası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı Göksel Gülbey CHP Iğdır Milletvekili aday adaylığı için istifa etti.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde makine teknikerliği görevini de yürüten Göksel Gülbey, CHP'den Iğdır milletvekilliği aday adaylığı için istifa ettiğini açıkladı. Aynı zamanda Uluslar Arası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Başkanı olan Göksel Gülbey; iş, aş, özgürlük düşüncesini benimseyen Cumhuriyet Halk Partisi'ne omuz vermek için yola çıktığını kaydederek, Iğdır'ın manevi büyüklerine, onurlu duruş gösterenlere ve Iğdır'ın teminatı olan gençlere selam yolladığını belirtti. Gülbey, 19 yıllık çalışma hayatında ve temsil görevinde bulunduğu sivil toplum kuruluşlarında kendisiyle yürekten bağ kurmuş, kalbinde yer açmış kişilerden aldığı güçle; dürüstlük, çalışkanlık, halka hizmet, özünde ve sözünde bir olma düsturu ile milletvekilliğine aday adayı olduğunu ifade etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ASİMDER Başkanı Gülbey, CHP'den Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement