Güllüce'den Ümraniye Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Güllüce'den Ümraniye Belediyesi'ne Ziyaret

Güllüce\'den Ümraniye Belediyesi\'ne Ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "Türkiye'deki bütün belediye başkanlarına da çağrıda bulunuyorum.

18.04.2014 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yerel seçimlerde yeniden Ümraniye Belediye Başkanlığına seçilen Hasan Can'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Ümraniye Belediyesi'nde gerçekleşen ziyarette konuşan Güllüce, ilçenin en başarılı belediyelerden biri olduğunu belirterek, 30 Mart seçimlerindeki başarısından dolayı Can'ı kutlamak için ziyarette bulunduğunu söyledi.

Ümraniye ve Tuzla'yı çok iyi bildiğini dile getiren Güllüce, sanat okuluna giderken Ümraniye Belediyesi'nde staj yaptığını kaydetti.

Belediye binasının o zaman çarşının içinde ve 2 katlı olduğunu ifade eden Güllüce, " Türkiye'nin nereden nereye geldiğiyle ilgili de hafızamda bir seyahat ettim. 2 katlı bir bina. Ümraniye o zaman gelişmemiş bir yer. Şimdi herhalde buranın meclis binası, o belediye binası kadar var, belki de büyük" dedi.

Tuzla'da da ilk belediye başkanı olduğunda 6-7 metrekare bir odada 6 ay görev yaptığını ifade eden Güllüce, "22 sene önceydi bu. Türkiye'nin nereden nereye geldiğini görmemiz bakımından, belediye başkanlarımızın, AK Partili belediyelerin başarısının ne kadar muhteşem olduğunu ortaya koymak bakımından bunlar kristalize olmuş örnekler" diye konuştu.

Güllüce, Belediye Başkanı Can'ı geçmiş hizmetlerinden dolayı tebrik ederek, "Türkiye'deki bütün belediye başkanlarına da çağrıda bulunuyorum. Hangi partiden olursa olsun gelsinler. Bu belediyeler birer okuldur. Belediye başkanımız onları misafir eder. Belediyecilik nasıl yapılır, başarı nedir, başarı kazanmak için neler yapmak lazım. Bunlar öğretilir, paylaşılır. Hangi partiden olursa olsun gelsinler. Belediyeciliği bunlardan öğrenebilirler, Anadolu'ya da bunu taşıyabilirler" şeklinde konuştu.

Hasan Can da, Güllüce'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehircilikten gelen Güllüce'nin bu bakanlığa hak eden bir kişi olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de ifade eden Can, Bakan Güllüce'ye belediyenin meslek edindirme kurslarında yapılan altın yaldızlı camdan zemzem takımı hediye etti.

Bakan Güllüce de, Ümraniye Belediyesi'nin özel anı defterini imzaladı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güllüce'den Ümraniye Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement