Gülşen'e Yatak Dedikoduları Sorulunca Cevap Veremedi - Son Dakika
Magazin

Gülşen'e Yatak Dedikoduları Sorulunca Cevap Veremedi

Gülşen\'e Yatak Dedikoduları Sorulunca Cevap Veremedi

Gülşen'e, Erol Köse'nin kendisi hakkında söylediği, "Kayınvalidemi arayıp 'damadınız yatağımda' dedi!" sözleri sorulunca sevgilisinin yanında cevap vermeye çekindi.

04.05.2015 10:16  Güncelleme: 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bangır Bangır isimli albümünü 29 Nisan'da piyasaya çıkaran Gülşen, sevgilisi Ozan Çolakoğlu, yaşam koçu Şeyda Coşkun, onun eşi Uğursay Eğin ve bebekleri Arat'la Arnavutköy Balıkçısı'nda akşam üzeri yemek yedi.

GÜLŞEN SUSTU, OZAN ÖFKELENDİ

Çıkışta Gülşen'e albümde yer alan "En Sevdiğim Yanlışım" isimli şarkısını ona yazdığı konuşulan eski sevgilisi Erol Köse'nin, hakkında yaptığı iddialar soruldu.

Kendisine Köse'nin, "Gülşen ben uyurken eski kayınvalidemi arayıp 'Damadın benimle' demiş. O telefon kayıtları hâlâ duruyor" açıklaması sorulunca ünlü şarkıcı, sevgilisinin yanında sorulan bu iddialara sessiz kalmayı tercih etti. Sevgilisi Ozan Çolakoğlu ise soru karşısında sinirlendi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Gülşen'e Yatak Dedikoduları Sorulunca Cevap Veremedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • : Ya tmm anldk bunların çoğu ahlaksız utanma duyguları kalmamış karakter yoksunu insanlar da kardeşim ne olursa olsun yanında bi adam var üstelik sevgilisi. Muhabirin patavatsızlığına ne demeli. . 9 0 Yanıtla
  • Prenses: Adamin migdesi aliyor 5 2 Yanıtla

Advertisement