Gülsin Onay Piyano Günleri'nde Opera Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Gülsin Onay Piyano Günleri'nde Opera Rüzgarı

Gülsin Onay Piyano Günleri\'nde Opera Rüzgarı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Gülsin Onay Piyano Günleri'nin üçüncü gününde İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçıları Burcu Soysev, Simten Şenpolat ve Yoel Keşap sahne aldı.

11.12.2015 13:51  Güncelleme: 13:52

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Simten Şenpolat'ın piyano başına geçtiği konserde Burcu Soysev ve Yoel Keşap sesiyle konseri izlemeye gelenleri büyüledi.

12 ESER HAYAT BULDU

Vergin tutto amor (F.Durante), German's aria "Pique Dame" (P.I. Tchaıkovsky), Parle-mai de m amere "Carmen" (G. Bızet), Casta Diva "Norma" (V.Bellını), Pan Aria " Midas'ın Kulakları" (F.Tüzün), Nocturne "Op.9 no 2" (F.Chopın), Mario Mario Mario "Tosca" (G.Puccını), Mesicku na nebi hlubokem "Rusalka" (A.Dvorak), E lucevan le stelle (G.Puccını), Polonaise "Op.26 no 1 (F.Chopın), Les filles de cadix (L.Delıbes), Torna a surienta (E. De Curtıs), Parigi, a cara "La Traviata" (G.Verdı), eserlerinin hayat bulduğu gece sonunda Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Filiz Çelik sanatçılara çiçek ve plaket takdim etti.

PİYANO GÜNLERİ TRİO AVRASYA VE GÜLSİN ONAY - ERKİN ONAY KONSERLERİ İLE DEVAM EDECEK

Gülsin Onay Piyano Günleri 11 Aralık Cuma akşamı saat 19.30'da Trio Avrasya ve 12 Aralık Cumartesi günü 19.30'da Gülsin Onay - Erkin Onay konserleri ile Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gülsin Onay Piyano Günleri'nde Opera Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement