Gülümbe Rampalarında Hafif Ticari Araç ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 4 Yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Gülümbe Rampalarında Hafif Ticari Araç ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 4 Yaralı

Gülümbe Rampalarında Hafif Ticari Araç ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 4 Yaralı

Bilecik Gülümbe rampalarında Hafif ticari araç sürücüsünün yoğun kar yağışı dolayısıyla direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonuncunda, karşı yönden gelen bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

25.01.2016 08:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Gülümbe rampalarında Hafif ticari araç sürücüsünün yoğun kar yağışı dolayısıyla direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonuncunda, karşı yönden gelen bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre saat 02.00 sıralarında Bilecik istikametinden Osmaneli istikametine gitmekte olan sürücü İ.K (60) 11 AD 042 plakalı hafif ticari araç Gülümbe rampalarında geldiğinde Osmaneli İstikametinden Bilecik istikametine gitmekte olan H.I(49) 16 PC 578 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonuncunda otomobildeki sürücü H.I ve yanında bulunan isimleri öğrenilemeyen üç yolcu yaralandı. Yoldan Geçen Diğer Sürücülerin Kazayı Sağlık Ekiplerine ve polise Bildirmesi ile Kaza Yerine Gelen Ekipler Yaralıları Ambulanslarla Bilecik Devlet Hastanesine Kaldırdılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

ZC - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Gülümbe Rampalarında Hafif Ticari Araç ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement