Gülümseten Dükkan İlk Kez Bahçeşehir Prestige Mall'de - Son Dakika
Güncel

Gülümseten Dükkan İlk Kez Bahçeşehir Prestige Mall'de

Gülümseten Dükkan İlk Kez Bahçeşehir Prestige Mall\'de

Bahçeşehir Prestige Mall ve Özürlüler Vakfı işbirliği ile düzenlenen "Doğal Yöresel Ürünler Pazarı" Prestige Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

23.06.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özürlüler Vakfı'nın, pek çok farklı lezzetin doğal ortamından sofraya taşınmasını hedefleyen "Gülümseten Dükkan" projesinde temel hedef; köylünün ürettiği doğal ürünlerin hiçbir aracı olmadan Bahçeşehir'lilere en taze, en doğal ve katıksız haliyle ulaşmasını sağlarken, aynı zaman da da satın alınacak her ürünle Vakfın sağlık, eğitim, istihdam, erişilebilirlik alanları başta olmak üzere tüm projelerine destek olmak…

"Doğal ve Yöresel Ürünler Pazarı"nın açılışı, 22 Haziran 2014 Pazar günü saat 14.00'da projeye destek verenler,basın mensupları,sivil toplum örgütü temsilcileri ve belediye temsilcilerinin katılımı ile açıldı.

Başta zeytin&zeytinyağı, yöresel reçel ve marmelatlar, baharatlar, bakliyatlar, salça çeşitleri, doğal makarna&çorba çeşitleri, meyve&sebze gibi ürünlerin sergileneceği pazarda tüm bunların yanı sıra günlük süt ve süt ürünleri Bahçeşehir'lilerle buluşacak.

Gülümseten Dükkan; "Doğal ve Yöresel Ürünler Pazarı" 1 Ağustos 2014 tarihine kadar Prestige Alışveriş Merkezi girişinde tam gün olarak tüketicileri kaybolan lezzetlerle buluşturmaya devam edecek.

Özürlüler Vakfı "Haydi Gülümse Kampanyası"hakkında

Özürlüler Vakfı tarafından gerçekleştirilen "Haydi Gülümse" projesi maddi imkansızlıklar içindeki 0-15 yaş arası özürlü çocukların ameliyat ve tedavilerinin gerçekleştirildiği bir sosyal yardım ve aynı zamanda ülkemizdeki özürlülerin yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan hukuki,sağlık,eğitim,mimari bilgileri içeren büyük bir sosyal sorumluluk projesidir.

Bu projenin en büyük adımlarından biri GÜLÜMSETEN DÜKKAN ise Türkiye'nin her bölgesinde Kadın emeğinin değerlendirmesini sağlayarak yerel ve bölgesel doğal ürünlerin satılacağı ve gelirin "Haydi Gülümse "projesine aktarılacağı bir proje.Projenin ilk çalışması Bahçeşehir Prestige Mall'de hayata geçiriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gülümseten Dükkan İlk Kez Bahçeşehir Prestige Mall'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement