Gümüldür'de İftar Şenliği - Son Dakika
Yerel

Gümüldür'de İftar Şenliği

Gümüldür\'de İftar Şenliği

Menderes Belediyesi tarafından Gümüldür'de düzenlenen iftar etkinliğine vatandaşların katılımı yoğun oldu.

19.07.2014 12:56  Güncelleme: 13:00

Menderes Belediyesi tarafından Gümüldür'de düzenlenen iftar etkinliğine vatandaşların katılımı yoğun oldu. Belediye Başkanı Bülent Soylu da iftarını vatandaşlarla birlikte açtı.

Menderes Belediyesi'nin Gençlik Parkı'nda başlattığı iftar etkinliklerine yenileri eklendi. Bir ay boyunca Gençlik Parkı'nda bin 500 kişiye verilecek iftar etkinliğinin yanı sıra Gümüldür'de de iftar buluşması gerçekleştirildi. Gümüldür Kapalı Pazaryeri'nde düzenlenen bin kişilik iftara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da orucunu vatandaşlarla birlikte açtı

11 ayın sultanı Ramazan için ilçede çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, " Ramazan'ın ruhunun ilçemizde en iyi şekilde yaşanması için belediye olarak ne gerekiyorsa yapıyoruz. İlçemizde ilk kez belediye tarafından düzenlenen iftar buluşmalarında şu ana kadar yirmi binden fazla vatandaşımızla buluştuk. İlçe merkezimizdeki Gençlik Parkı'nda her gün bin 500 kişi ile oruçlarımızı açıyoruz. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi bizi çok mutlu ediyor. Menderes'te özlenen bir durum artık sona erdi. Görevde bulunduğum sürece bu tür etkinlikler devam edecek " dedi.

İftar buluşmalarının Gençlik Parkı ile sınırlı kalmadığını kaydeden başkan Soylu, " Gençlik Parkı'ndaki organizasyonumuz Ramazan ayı sonuna kadar sürecek. Sadece Gençlik Parkı'nda değil farklı noktalarda da iftar buluşmalarını gerçekleştiriyoruz. Farklı mahallelerimizde de binlerce kişiyle oruçlarımızı açıyor, vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. İnşallah bu tür etkinlikleri Menderes'te artıracağız" diye konuştu.

Etkinlik kapsamında iftar yemeğinin ardından vatandaşlara Osmanlı şerbeti ikram edildi. Organizasyonda ayrıca "Çay Bizden Sohbet Sizden" etkinliği de gerçekleşti. Oruçlarını afiyetle açan vatandaşlar belediye tarafından kendilerine ikram edilen çayları yudumlayıp keyifle sohbetlerini gerçekleştirdi. Çocukların da unutulmadığı etkinlikte pamuk şeker ve macun ikramı da yapıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüldür'de İftar Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement