Gümüşhacıköy Belediyesinden Okullara Oyun Grubu - Son Dakika
Yerel

Gümüşhacıköy Belediyesinden Okullara Oyun Grubu

Gümüşhacıköy Belediyesi tarafından ilçedeki Kemalpaşa İlkokulu bahçesine oyun grubu kuruldu.

27.10.2015 10:54

Gümüşhacıköy Belediyesi tarafından ilçedeki Kemalpaşa İlkokulu bahçesine oyun grubu kuruldu.

Belediye Başkanı Zehra Özyol, 2015-2016 eğitim yılı içerisinde okulların bahçesine oyun grubu oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüklerini, ilçede oyun grubu olmayan, spor aleti bulunmayan park bırakmayacaklarını söyledi.

Belediye olarak kapsamlı bir şekilde hizmetleri yürütmeye devam ettiklerini anlatan Özyol, "Oyun grubu ve spor aletleri kurma çalışmalarımız neticesinde okul bahçelerimiz ve parklarımız Gümüşhacıköy'ümüzün gülen yüzü olmaya devam edecektir. Ekiplerimiz Kemalpaşa İlkokulu'nun bahçesine oyun grubu yerleştirdiler" dedi.

Oyun oynamanın her çocuğun en doğal hakkı olduğunu vurgulayan Özyol, Gümüşhacıköy Belediyesi olarak çocuklara bu imkanı sağlamanın görevleri olduğunu kaydetti.

Gümüşhacıköy'ün geleceği olan çocukların ve gençlerin sağlıklı şekilde yetişmesi için bu tür hizmetlerin önemine değinen Özyol, "Çocuklarımız ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması ve sağlıklı bir yaşam sürebilmeleri için biz elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda her türlü fedakarlığa hazırız. Sadece oyun grubu değil, okullarımızın ve öğrencilerimizin her türlü ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhacıköy Belediyesinden Okullara Oyun Grubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement