Gümüşhane'de İşkur'a Yeni Hizmet Binası Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane'de İşkur'a Yeni Hizmet Binası Yapılacak

Gümüşhane\'de İşkur\'a Yeni Hizmet Binası Yapılacak

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Gündüz: "Gümüşhane İŞKUR Müdürlüğü gelişen ve değişen yapısına uygun modern bir binaya kavuşmuş olacak"

01.05.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, İŞKUR Gümüşhane İl Müdürlüğünün gelişen ve değişen yapısına uygun modern bir binaya kavuşturulacağını bildirdi.

Gündüz, yaptığı yazılı açıklamada, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne yeni bina yapımı için işlemlerin son aşamaya geldiğini belirterek yeni bina için Karşıyaka Mahallesi'nde hazine arazisinin tahsisinin yapıldığını belirtti.

Mevcut binanın şuan ki haliyle yetersiz olduğunu ifade eden Gündüz, şunları kaydetti:

"İŞKUR son yıllarda iktidarımızdan almış olduğu destekle büyük bir değişim gösterdi. Sadece iş arayanlara değil işverenlere yönelik önemli teşvikler ve projeler üretiliyor, engellilere yönelik çalışmalar yapılıyor, danışmanlık hizmetleri sunuluyor. Toplum yararına programlarla bir çok iş arayan vatandaşımıza belirli süreli iş imkanı sağlanıyor. Vatandaşlarımızın rahat ve kolay hizmet alabileceği bir binanın olması gerektiğini düşündüğümüzden çalışmalar yaptık"

Gündüz, yeni yapılacak binanın ödeneğinin hazır olduğunu anlatarak, "Bina 2013 yılı yatırım bütçesinde yer alıyor ve ödeneği hazır. Resmi işlemler tamamlandıktan sonra Gümüşhane İŞKUR Müdürlüğü gelişen ve değişen yapısına uygun modern bir binaya kavuşmuş olacak" dedi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane'de İşkur'a Yeni Hizmet Binası Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement