Gümüşhane'deki Kazalarda 3 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'deki Kazalarda 3 Kişi Yaralandı

Gümüşhane\'deki Kazalarda 3 Kişi Yaralandı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bugün akşam saatlerinde 1,5 saat içerisinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

09.09.2015 01:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde bugün akşam saatlerinde 1,5 saat içerisinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza saat 21.30 sıralarında ilçeye bağlı Aşut köyünde meydana geldi. Köyden traktörü ile köye 1,5 kilometre uzaklıktaki alandan odun almaya giden Ali Aydın (61) yönetimindeki traktör geri manevra yaparken kontrolden çıkarak yan yattı. Kazada traktörün altında kalan sürücü Aydın, alanda bulunan çocukları ve köyden gelen vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı.

İlçede ikinci kaza ise 22.45 sıralarında Deredolu beldesinde gerçekleşti. Erzincan'dan Kelkit istikametine doğru seyir halinde olan Ali Mağat (21) yönetimindeki 24 ED 381 plakalı araç Deredolu beldesinde önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Mağat (21) ile araçta bulunan Gökhan Özlü hafif şekilde yaralandı.

Her iki kazada da yaralılar 112 Acil Servis ambulansları ile Kelkit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gümüşhane'deki Kazalarda 3 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement