Gümüşova Islah Osb'nin İlk Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gümüşova Islah Osb'nin İlk Toplantısı Yapıldı

Gümüşova Islah Osb\'nin İlk Toplantısı Yapıldı

Gümüşova’da kurulan Islah Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk toplantısı yapıldı.

06.08.2015 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşova'da kurulan Islah Organize Sanayi Bölgesi'nin ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda OSB'nin müteşebbis heyetinden başkan yardımcısı ile yönetim kurulu üyelerinin seçimleri gerçekleştirildi.

Gümüşova Islah OSB'nin ilk müteşebbis heyet toplantısı yapıldı. Vali Ali Fidan Başkanlığı'nda ki toplantıya İl Genel Sekreteri Muharrem Tozan, Gümüşova Kaymakamı İsmail Sündük, İGM Üyeleri Ömer Kembil, Kazım Sağlam, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, DTSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, DTSO Meclis Üyesi Ümit Ülgen ve iş adamları katıldı.

Toplantı öncesi bir açıklama yapan Vali Ali Fidan, "Gümüşova Islah organize Sanayi Bölgemizin ilk müteşebbis heyet toplantısını yapıyoruz. Öncelikle bu ıslah organize sanayinin ilçemize, ilimize, ülkemize özellikle sanayicilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Hayırlı hizmetlere vesile olur. Bugün bu toplantı ile birlikte müteşebbis heyetimizin yapısını, başkan vekilimizi, yönetim kurulu üyelerimizi tespit edeceğiz. Temsil ile ilgili üyeleri belirleyeceğiz. İlk çalışmayı başlatmış olacağız. Gelinen süreçte emeği olanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda Gümüşova Islah Organize Sanayi Bölgesi'nin başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyelerinin seçimleri yapıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüşova Islah Osb'nin İlk Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement