Günaydın'dan İştah Kabartan Instagram Yarışması - Son Dakika
Güncel

Günaydın'dan İştah Kabartan Instagram Yarışması

Günaydın\'dan İştah Kabartan Instagram Yarışması

Günaydın Et Restaurantları'nda en beğendiğin yemeğin fotoğrafını #eniyietgunaydinda hashtag'i ile paylaş, Zorlu Center Günaydın Steak House'ta 2 kişilik akşam yemeği kazanma fırsatını yakala!

05.04.2014 12:38

Türkiye'nin en lezzetli ve kaliteli etlerini üreten Günaydın Et Restaurantları'nda en beğendiğin yemeğin fotoğrafını #eniyietgunaydinda hashtag'i ile paylaş, Zorlu Center Günaydın Steak House'ta 2 kişilik akşam yemeği kazanma fırsatını yakala!

Tadı ve sunumu ile 'et'e farkını ortaya koyan ve sosyal medyayı aktif olarak kullanan Günaydın, instagram hesabından takipçilerinin iştahını kabartacak bir yarışma düzenliyor. Büyük ödüle giden yarışmaya katılmak ise oldukça basit ve bir o kadar lezzet dolu…

Instagramın en lezzetli yarışması kapsamında Günaydın'da en beğendiği yemeğin fotoğrafını çekerek #eniyietgunaydinda hashtag ile paylaşan et tutkunları Zorlu Center Günaydın'da iki kişilik muhteşem bir akşam yemeği kazanma fırsatı yakalayacak.

Kazananın ete doyacağı ödülün menüsünde her biri Günaydın'ın Balıkesir Gönen'deki çiftliğinde üretilen etlerden hazırlanan özel yemekler yer alıyor. Dana Sushi, füme tabağı, salata, köfte ve lokumdan oluşan karışık tabak ile lezzet serüvenlerine çıkacak yarışma talihlisi, Günaydın file şato ile devam ettiği geceyi Günaydın'ın spesiyali bade tatlısı ile taçlandıracak.

Kampanya her ayın başında başlayıp, ay sonunda yine instagram hesabı üzerinden duyurulacak ve yarışma instagram'da @gunaydinet üzerinden interaktif bir şekilde de takip edilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Günaydın'dan İştah Kabartan Instagram Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement