Güncelleme - "Usulsüzlük" Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Güncelleme - "Usulsüzlük" Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası önünden görüntüler Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun açıklamaları GÜNCELLEME - Aydın Büyükşehir Belediyesinde "usulsüzlük" operasyonu Aydın Büyükşehir Belediyesine ait AYBEL AŞ'nin işlettiği otoparklardan elde edilen gelirin aktarılmasında usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla şirket müdürü ve 2 çalışanı gözaltına alındı Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu: "Büyükşehirin şirketlerinde yaklaşık 5 bin kişi çalışmaktadır arkadaşlar.

22.04.2016 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası önünden görüntüler

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun açıklamaları GÜNCELLEME - Aydın Büyükşehir Belediyesinde "usulsüzlük" operasyonu

Aydın Büyükşehir Belediyesine ait AYBEL AŞ'nin işlettiği otoparklardan elde edilen gelirin aktarılmasında usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla şirket müdürü ve 2 çalışanı gözaltına alındı

Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu:

"Büyükşehirin şirketlerinde yaklaşık 5 bin kişi çalışmaktadır arkadaşlar. Biz çalışan arkadaşlarımızın hepsine güveniyoruz ama 5 bin kişi içerisinde yanlış yapan olursa gereken bu zamana kadar yapıldı, bundan sonra da yapılır"

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI'NIN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesine ait AYBEL AŞ'nin işlettiği otoparklardan elde edilen gelirin aktarılmasında usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla şirket müdürü ve 2 çalışanı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, AYBEL AŞ tarafından işletilen, Kuşadası ve Nazilli ilçelerindeki otoparklardan elde edilen gelirin usulsüz şekilde başka hesaba aktarıldığı iddialarına ilişkin Aydın Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla operasyon düzenledi.

Operasyonda AYBEL AŞ Müdürü M.Ş. ve 2 şirket yetkilisi gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Belediye Başkanı Çerçioğlu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kentte yıllar önce tekstil fabrikası olarak kullanılan, kapandıktan sonra belediyeye devredilen tesisle ilgili halk oylamasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, şirket müdürü ve 2 çalışanının emniyette olduğunu söyledi.

Söz konusu kişilerin devlet memuru olmadığına dikkati çeken Çerçioğlu, "Bu arkadaşlar 657'ye tabi değildir. AYBEL AŞ, adı da üstünde AŞ ve Türk Ticaret Kanunu'na göre faaliyet gösteren bir şirket. Büyükşehirin şirketlerinde yaklaşık 5 bin kişi çalışmaktadır. Biz arkadaşlarımızın hepsine güveniyoruz ama 5 bin kişi içerisinde yanlış yapan olursa gereken yapılır. Biz Türk yargısına güveniyoruz. Bu konuda fazla bir şey söylemeye gerek yok" şeklinde konuştu.

Güncelleme - "Usulsüzlük" Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güncelleme - 'Usulsüzlük' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement