Güneydoğu Asya, İnsan Ticaretiyle Mücadele Ediyor - Son Dakika
Güncel

Güneydoğu Asya, İnsan Ticaretiyle Mücadele Ediyor

Tayland'da cunta yönetiminin lideri ve Başbakan Prayuth Çan-oça, askeri yönetimin son bir yılda insan kaçakçılığıyla mücadele konusunda elinden geleni yaptığını söyledi.

23.07.2015 13:58  Güncelleme: 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BANGKOK (AA) – Tayland'da cunta yönetiminin lideri ve Başbakan Prayuth Çan-oça, askeri yönetimin son bir yılda insan kaçakçılığıyla mücadele konusunda elinden geleni yaptığını belirtti.

Başbakan Prayuth Çan-oça, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın insan ticaretiyle ilgili raporunu açıklanmasına sayılı günler kala yaptığı açıklamada, geçen yıl yönetimi almalarından beri insan ticaretiyle ilgili ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Önceki yönetimden kalan insan ticareti sorununu çözme konusunda çok çalıştıklarını dile getiren Başbakan Prayuth, bu konuda önemli başarılara imza attıklarını savundu.

Tayland Başbakanı, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın geçen yılki insan ticareti raporunda en alt kategori olan "üçüncü grupta" yer alan Tayland'ın pazartesi günü açıklanacak bu yılki raporda daha iyi bir yer bulmasını beklediklerini kaydetti.

Tayland Dışişleri Bakanı Yardımcısı Don Pramudwinai da insan ticaretiyle mücadele konusunda büyük gelişmeler kaydettiklerini, insan kaçakçılığı çetelerinde yer alan üst düzey yetkilileri tutukladıklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güneydoğu Asya, İnsan Ticaretiyle Mücadele Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement