Gürcistan Uyruklu Hırsızlık Şüphelileri Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Gürcistan Uyruklu Hırsızlık Şüphelileri Tutuklandı

Tuzla'da polis ekibini görüp kaçmak isteyince yakalanan ve Sultanbeyli'de hırsızlık yaptıkları belirlenen Gürcistan uyruklu 2 kişi tutuklandı.

20.09.2014 14:27

Tuzla'da polis ekibini görüp kaçmak isteyince yakalanan ve Sultanbeyli'de hırsızlık yaptıkları belirlenen Gürcistan uyruklu 2 kişi tutuklandı.

Tuzla Doktor Sadık Ahmet Caddesi'nde devriye gezen Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekibini gören bir otomobil, hızla uzaklaşmak istedi. Güven timleri, içinde 4 kişinin bulunduğu aracı kovalamaca sonucu durdurdu.

Otomobilde bulunan Gürcistan uyruklu Zvıadı K. (38) ve Mamuka P. (45) ile araçtan inip kaçmak isteyen Gogi G. (38) ve Malkhazı K. (39) yakalandı. Araçta yapılan aramada uç kısmı delici olarak ayarlanmış 2 tornavida, 4 şırınga, biber gazı, araç lastiği patlatmak için kullanıldığı tespit edilen delici alet, eldiven, bandana ve şapka ele geçirildi.

Gözaltına alınan Gürcistan uyruklu 4 kişiden Gogi G. ve Malkhazı K'nın, Sultanbeyli'de Fatih T'ye ait iş yerinden cep telefonu çalınması olayını gerçekleştirdikleri belirlendi.

Herhangi bir suça karışmadıkları tespit edilen Zvıadı K. ve Mamuka P. Cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen Gogi G. ve Malkhazı K. tutuklandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gürcistan Uyruklu Hırsızlık Şüphelileri Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement