Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın: "Adaylığımı İstişareler Sonunda Açıklayacağım" - Son Dakika
Güncel

Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın: "Adaylığımı İstişareler Sonunda Açıklayacağım"

TÜRKİYE Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, tüm kurullar ve camia ile görüştükten sonra adaylığını haftaya açıklayacağını ifade etti.

27.09.2016 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜRKİYE Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, tüm kurullar ve camia ile görüştükten sonra adaylığını haftaya açıklayacağını ifade etti.

Türkiye Güreş Federasyonu Olimpik Kurul Toplantısı bugün yapıldı. Toplantıya, Dünya Güreş Birliği (UWW) Yönetim Kurulu Üyesi Rodica Maria Yakşi, Başkan Musa Aydın, Başkanvekili Mustafa Fidan, teknik kurul üyeleri, milli takım antrenörleri ve diğer yetkililer katıldı. Toplantıda bugüne kadar yapılanlar görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Aydın toplantı sonrası, "Adaylık konusunu bu hafta ve gelecek hafta yapacağım istişareler sonunda açıklayacağım. Adaylık için herhangi bir engel yok" dedi.

Başarılı bir federasyon olduklarına değinen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Aydın, "Alınan başarılarda Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın, tüm kurullarımızın, camianın, yönetimin, antrenörlerimizin, sporcularımız ve çalışanlarımızın katkıları çok büyük. Bugün buralarda başarılı gözüküyorsak herkesin katkısı var ve devam edecek. Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığına adaylık konusunda yapacağım görüşmeler sonunda gelecek hafta açıklayacağım" diye konuştu.

"ENİS ERDEM'İN ADAYLIĞI HAYIRLI OLSUN"

Başkan adayı olan Yönetim Kurulu Üyesi Enis Erdem ile ilgili konuşan Musa Aydın, "Demokrasi ortamındayız. Adaylığı hayırlı olsun. Kendisine başarılar diliyorum. Burası Er Meydanı ve herkes aday olabilir" dedi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın: 'Adaylığımı İstişareler Sonunda Açıklayacağım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement