Güroymak'ta Uygulamalı Girişimcilik Kursu Başladı - Son Dakika
Yerel

Güroymak'ta Uygulamalı Girişimcilik Kursu Başladı

Güroymak\'ta Uygulamalı Girişimcilik Kursu Başladı

Bitlis’te Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik eğitimi başladı.

21.06.2016 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'te Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik eğitimi başladı.

Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası salonunda önceki gün başlayan kursa 30 kursiyer katıldı. 120 başvurunun yapıldığını kurs için mülakatla kursa katılacakların belirlenmesinden sonra, KOSGEB eğitimcilerinin 60 saat sürecek olan uygulamalı girişimcilik kursunun ilk dersi verildi. Kursta, kursiyerlere girişimciliğin özellikleri, pazarlama planı, üretim yönetimi, organizasyon oluşumu ve finans konularında bilgiler veriliyor. Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferit Gülcüoğlu, eğitimi başarıyla tamamlayıp belge alan kursiyerlerin iş planlarını hazırlayarak, KOSGEB mevzuatı çerçevesinde hibe desteği alabileceğini söyledi. Gülcüoğlu, "Başarılı kursiyerlerimiz geri ödemeli destekle yeni girişimci desteğine başvurma hakkı kazanacak. Bu kursumuza 120 kişi katıldı. Dört etap vereceğimiz kursun birinci etabını bugün itibariyle başlattık" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güroymak'ta Uygulamalı Girişimcilik Kursu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement