Güvenç: Ramazan Urfa'da Dolu Dolu Geçecek - Son Dakika
Güncel

Güvenç: Ramazan Urfa'da Dolu Dolu Geçecek

Güvenç: Ramazan Urfa\'da Dolu Dolu Geçecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, düzenlediği basın toplantısında ramazan ayında yapılması planlanan etkinlikleri anlattı.

18.06.2015 12:01

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, bir otelde düzenlediği basın toplantısı ile kentte görev yapan yerel ve ulusal gazeteciler ile bir araya geldi. Ülke ve yerel gündemi kısa bir değerlendiren Başkan Güvenç, ardından Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan Ayı boyunca yapacağı etkinlikleri anlattı.

Şanlıurfalıların ramazanı bir festival havasında geçirmek istediklerini belirten Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesi'nin halkın bu isteğini geçen yıl yerine getirdiğini ve dolu dolu Ramazan Ayı'nın şehirde yaşandığını, bu yılda yapacağı güzel etkinliklerle yerine getireceklerini vurguladı.

Ramazanın Şanlıurfa'da bir farklı yaşandığını belirten Başkan Güvenç, şunları kaydetti: "Biz geçen yıl ilk yılımız olmasına rağmen 30 günü dolu dolu geçirdik. Halkımız ramazanı bir festival havasında geçirmek istiyor. Biz bunu geçen sene başardık. Tecrübemize dayanarak bu sene çok daha kapsamlı ramazan programı hazırladık. Ramazan, toplumsal sevgi bağlarının daha da güçlendiği Mübarek bir Ay'dır. Sadece Rabia Meydanı'nda değil şehrin muhtelif yerlerinde etkinliklerimiz olacak. Rabia Meydanı'nda 3 adet sebilden meyan şerbeti ikram edeceğiz. Suruç, Viranşehir, Ceylanpınar, Bozova ve Akçakale'de her gün iftar çadırımız olacak. Ramazan ayı boyunca Büyükşehir Belediyemize ait olan yüzme havuzlarımız 21:00 ve 01:00 arasında halkımıza hizmet etmeye devam edecek. Çağrı merkezlerimiz olan 153 ve 185 7-24 yine halkımızın emrinde olacak. 6 bin ihtiyaç sahibi aileye ramazan paketi yardımı yapacağız. Ayrıca 1 asgari ücret alan personelimize de ramazan paketi ve çeşitli hediyeler vererek, yardımcı olacağız."

63 ETKİNLİK, HER İLÇEDE İFTAR

Kent merkezinde ve 13 ilçede Ramazan Ayı boyunca 63 etkinlik yapacaklarını belirten Başkan Güvenç, "Halkımızla beraber bu mübarek ayı dolu dolu geçirmenin mutluluğu içinde olacağız. Her ilçemizde vatandaşlarımızla birlikte iftar açacağız ve bu manevi havayı beraber teneffüs edeceğiz. Ben şimdiden herkesin Ramazan Ayı mübarek olsun diyorum" diye konuştu.

Toplantı, Başkan Güvenç'in açıklamasının ardından soru-cevap şeklinde devam etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Güvenç: Ramazan Urfa'da Dolu Dolu Geçecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Urfa: Sayin baskanim Urfali artk bunlari yemiyor.. Urfali artk szden iş imkani,konut sorununu vede ciddi projeler bekliyor..yazik bu urfaya yazik... Taserona soz verdnz ama icraat yok..biz urfali olrk gereken mji verdik ankaraya artik ankara dusunsun .. 0 0 Yanıtla
  • ismail görgün: herşeyimiz tamam oynamak eğlenmek kaldı sanki e be sayın abim artık bunları geçiiiin iş sahaları yaın yapılmasında çok daha etkili olun bu çalgılı çengili şeyleri geçin artık cebinde parasız işsiz binlerce genç var urfada 20 ıldır bitmeyen hastane var urfada canım abim çlgıyı çengiyi geçin artık kişi kalbiyle yaşar evinde huzurlu olur cebinde parası varsa.... 0 0 Yanıtla

Advertisement