Güvenlik Güçlerine Moral Veren Kampanya - Son Dakika
Güncel

Güvenlik Güçlerine Moral Veren Kampanya

PTT Genel Müdürlüğü terör bölgelerinde görev yapan güvenlik güçlerine moral vermek ve bayramlarını kutlamak amacıyla "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" Kampanyası başlattı.

28.06.2016 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT Genel Müdürlüğü terör bölgelerinde görev yapan güvenlik güçlerine moral vermek ve bayramlarını kutlamak amacıyla "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" Kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında üzerinde "size minnettarız" yazılı tebrik kartları vatandaşlara ücretsiz dağıtılacak. Vatandaşlardan sadece posta ücreti alınacak.

Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Nalbant, gazetecilere yaptığı açıklamada, düzenlenen kampanya ile milli birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine destek vermek istendiğini belirtti.

Bütün vatandaşları kampanyaya davet eden Nalbant, konuşmasına şöyle devam etti:

"Şirketimizce, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak, tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırmak ve hizmetimizin kullanılırlığını sağlamak üzere Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden Kampanyası düzenlendi.

Ramazan Bayramı'nı kapsayacak şekilde düzenlenen kampanyada tebrik kartlarının posta ücreti tatbiki yapılarak ücretsiz verilecek. Kampanyaya özel tebrik kartlarının üzerine, vatandaşlarımız belirtmek istedikleri mesajlarını yazarak, göndermek istedikleri ili ve birlik ya da karakolun ismini yazacaklar. Türkiye'de 13 ilde toplam 127 polis ve jandarma karakolu belirlendi. Vatandaşlarımız belirlenen yerlere tebriklerini gönderebilecek"

Konuşmanın ardından Nalbant, Batman'da Derince Jandarma Komutanlığında görevli askerlere, üzerinde "Bizler için orada canınızı ortaya koydunuz. Allah yardımcınız olsun." yazılı ilk tebrik kartını gönderdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güvenlik Güçlerine Moral Veren Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement