Güver 5 Haziran Çevre Günü Etkinliklerini Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Güver 5 Haziran Çevre Günü Etkinliklerini Değerlendirdi

Güver 5 Haziran Çevre Günü Etkinliklerini Değerlendirdi

Çevre ver Şehircilik İl Müdürü Namık Güver, 5 Haziran Çevre Günü’nde müdürlük olarak birçok etkinlik yapıldığını söyleyerek, "Çevre Günü’nü dolu dolu kutladık" dedi.

18.06.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ver Şehircilik İl Müdürü Namık Güver, 5 Haziran Çevre Günü'nde müdürlük olarak birçok etkinlik yapıldığını söyleyerek, "Çevre Günü'nü dolu dolu kutladık" dedi.

çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver, "5 Haziran Dünya Çevre Gününü her yıl olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinliklerle kutladık. Bu kapsam da 5 Haziranda Cuma günü Valimiz Sayın Orhan Düzgün'e ziyaretimizi gerçekleştirdik. 9 Haziran'da Talas İlçesi Süleymanlı Mahallesi, Mehmet Muammer Beluk Çok Programlı Anadolu Lisesinde bir takım etkinliklerimiz oldu. Burada ağaç dikimi, Talas Belediyesi ve Talas Kaymakamlığının birlikte yürüttüğü ' Mahallemi seviyorum, geri dönüşümü destekliyorum' projesinin tanıtımı, lisemiz tarafından ' Emek verip uğraşalım, ürünleri paylaşalım' projesinin tanıtımı oldu" diyerek, etkinlikler hakkında şu bilgileri verdi:

"10 Haziran'da sabah saat 10'da iki etkinlikle devam ettik. 'Toprak Ana' söyleşimiz ve halk oyunu gösterimiz oldu. Talas Belediyesi 'nin düzenlemiş olduğu uçurtma şenliğimiz oldu. 11 Haziran Perşembe günü de 2 etkinliğimiz oldu. Sabah saat 11'de Kayseri Şeker Gölüne öğrencilerle bir doğa gezisi yaptı. Melikgazi Belediyesi tarafından 'Melik Can' tarafından öğrencilere çevre sunumu gerçekleştirildi. Uçan Şemsiye isimli bir tiyatro gösterimiz oldu. Bu tiyatro Eski İl Özel İdaresi Salonu'nda gerçekleştirildi. 12 Haziran Cuma günü 'Atıkların geri kazanımı konulu stant Zeynel Abidin Türbesi önünde açıldı. Burada geri dönüşüm noktasında olan ürünlerin sergisi yapıldı. 14 Haziran Pazar günü Forum Alışveriş Merkezi önünden başlayarak Erciyes Kayak merkezine bir bisiklet turu gerçekleştirildi." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güver 5 Haziran Çevre Günü Etkinliklerini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement