Gypsy Queens'den La Petite Maison'a Özel Müzik Keyfi - Son Dakika
Güncel

Gypsy Queens'den La Petite Maison'a Özel Müzik Keyfi

Gypsy Queens\'den La Petite Maison\'a Özel Müzik Keyfi

La Petite Maison, 30,31 Ekim ve 1 Kasım tarihlerinde markanın Nice restoranın en önemli değerlerinden olan ve dünya çapında tanınan ünlü Latin grubu Gypsy Queens grubunu ağırlıyor.

22.10.2014 12:01  Güncelleme: 12:02

Dünyanın en önemli partilerinde sahne alan grup, İstanbullu müzik severlere La Petite Maison'un benzersiz yemekleriyle eşsiz bir deneyim yaşatacak.

Fransa'nın Nice kentinde sokak sanatçısı olarak başlayan kariyerlerini zirveye taşıyan Gypsy Queens grubu bu kez İstanbullu hayranlarıyla buluşuyor. Solist Didier Canasti ve arkadaşlarının, La Petite Maison grubunun ilk restoranı olma özelliğini taşıyan Nice lokasyonunda markanın kurucusu Nicole Rubi'nin kendilerini keşfetmesiyle başlayan maceraları bugün dünyanın dört bir yanındaki La Petite Maison restoranlarında devam ediyor.

Nişantaşı'ndaki tarihi Maçka Palas'ta yer alan La Petite Maison, dünyanın birçok şehrinde performanslarıyla dikkat çeken Gypsy Queens grubunu Türkiye'de müzik severlerle buluşturmaya hazırlanırken bu yolculuğa Şef Liam Smith-Laing ile ekibinin özenle hazırladığı doyumsuz lezzetler eşlik edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gypsy Queens'den La Petite Maison'a Özel Müzik Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement