Haberler.com Akdeniz Üniversitesinde - Son Dakika
Güncel

Haberler.com Akdeniz Üniversitesinde

Haberler.com Akdeniz Üniversitesinde

Haberler.com'un düzenlediği, "İnternet Gazeteciliği ve Sosyal Medya" etkinliklerinin üçüncüsü, Akdeniz Üniversitesinde yapılacak.

22.04.2014 16:22  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haberler.com tarafından organize edilen ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi katkılarıyla hazırlanan 'İnternet Gazeteciliği ve Sosyal Medya' konferanslarının üçüncüsü Antalya'da bulunan Akdeniz Üniversitesi'nde yapılacak.

İNTERNET GAZETECİLİĞİ VE SOSYAL MEDYA KONFERANSI

Haberler.com'un, iletişim fakültesi öğrencilerine internet gazeteciliği hakkında bilgi vermek amacıyla düzenlediği, "İnternet Gazeteciliği ve Sosyal Medya" etkinliklerinden üçüncüsü, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi katkılarıyla 28 Nisan Pazartesi günü Akdeniz Üniversitesi'nde yapılacak.

ETKİNLİK İKİ BÖLÜMDEN OLUŞACAK

İnternet Gazeteciliği ve Sosyal Medya olarak iki bölümden oluşan etkinlikte ilk olarak İnternet Gazeteciliği paneli yer alacak. Panelde; internet gazeteciliğinin diğer medya kolları ile işleyiş bakımından farklılıkları ortaya konacak ve sektördeki yeri tartışılacak.

KONUŞMACI KADROSU ZENGİN

Üniversitenin İletişim Fakültesi konferans salonunda yapılacak konferansa 32. Genel Yayın Yönetmeni Hilmi Hacaloğlu, Dünya Gazetesi köşe yazarı Sibel Cingi,  "Beyinsiz Adam" olarak bilinen sosyal medya fenomeni Hakim Türkmen, Fox TV haber spikeri Murat Güloğlu, Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Serra Timur, Haberler.com ekonomi şefi Selçuk Altun, tiyatro sinema ve dizi oyuncusu Sefa Zengin, sosyal medya hukuku uzmanı Av. Meltem Banko, Haberler.com sosyal medya uzmanı Oğuzhan Saruhan katılacak.

KADİR HAS VE YEDİTEPE'DE GENİŞ KATILIM OLDU

Haberler.com'un Kadir Has Üniversitesi'nde ve Yeditepe Üniversitesi'nde yaptığı 'İnternet Gazeteciliği ve Sosyal Medya' konferanslarına öğrencilerden yoğun katılım oldu. Özellikle iletişim fakültesi öğrencilerin yakından takip ettiği konferanslar sonrası, çekilişle öğrencilere Apple iPad, Haberler.com'da staj imkanı, spikerlik sunuculuk, oyunculuk eğitimleri veren Medya Mektebi'nde kurs imkanı verildi.



Kadir Has Üniversitesi'ndeki panele Fatih Portakal, Candaş Tolga Işık ve Duygu Göktaş katılmıştı...

Yeditepe Üniversitesi'ndeki etkinlikte Veyis Ateş, Umur Birand ve Duygu Göktaş konuşmacıydı...




Kadir Has Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi'ndeki etkinliklere "Beyinsiz Adam" olarak bilinen sosyal medya fenomeni Hakim Türkmen konuşmacı olarak katılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Haberler.com Akdeniz Üniversitesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement