Bitlis'te Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Bitlis'te Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı

Bitlis\'te Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki 28 hacı adayı kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

13.09.2014 09:43  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki 28 hacı adayı kutsal topraklara dualarla uğurlandı.

Uğurlama töreni, müftülük personeli Süleyman Baykar'ın Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı. Burada konuşan Adilcevaz Müftüsü Sait Dizen ise, "Allah (c.c) bu kutlu yolculukta sizlere sağlık ve eksiksiz bir hac yapmanızı nasip etsin. Mekke'de ve Medine'de yoğun olarak ibadetlerinizi yerine getirecek, inşallah eksiksiz bir hac dönemi geçirerek günahlardan arınmış olarak geri döneceksiniz. Sizlere bu kutlu yolculukta hayırlar diliyorum. Döndükten sonrada hacı olmanın gereğini yerine getiren Müslümanlar olarak hayatınızın geri kalanını geçirmenizi diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin" dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, hacı adaylarına hayırlı yolculuklar dileyerek, "Cenab-ı Allah'tan kazasız belasız bu mübarek topraklara gitmeyi, orada bulunduğunuz süre zarfında haccın vazifelerini yerine getirmeyi, daha sonrasında da haccınızın kabul edilmiş olarak sevdiklerinize kavuşmanızı temenni ediyorum" dedi.

Tarihi Ulu Cami bahçesindeki program, hacı adaylarının arabalara binerek kutsal topraklara uğurlanması ile son buldu.

Uğurlama törenine Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, Adilcevaz İlçe Müftüsü Sait Dizen ve çok sayıda vatandaş katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis'te Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement