Hacılar Belediyesinde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

Hacılar Belediyesinde Devir Teslim Töreni

AK Parti'den Hacılar Belediye Başkanı seçilen Doğan Ekici, düzenlenen törenle eski Belediye Başkanı Ahmet Herdem'den görevi devraldı.

04.04.2014 14:11  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Hacılar Belediye Başkanı seçilen Doğan Ekici, düzenlenen törenle eski Belediye Başkanı Ahmet Herdem'den görevi devraldı.

Ekici'yi, belediye girişinde eski Belediye Başkanı Ahmet Herdem, belediye personeli ve vatandaşlar çiçek vererek karşıladı.

Devir teslim töreninde konuşan eski başkan Ahmet Herdem, görev değişikliği ile mutlu günlerinden birisini yaşadığını belirtti.

Herdem, 15 yıl Hacılar'a hizmet ettiklerini belirterek, "Tüm hemşehrilerim ve iş adamlarımız her zaman destek oldular. Benim en büyük zenginliğim hayatımdaki bu 15 yıldır. Hemşehrilerime, akrabalarıma Allah hizmet etmeyi nasip etti. Ben kendilerine özellikle teşekkür ediyor ve bana bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni göreve gelen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Doğan Ekici ise Herdem'in Hacılar'a güzel hizmetleri olduğunu belirterek teşekkür etti.

Bundan sonra ki dönemde devraldıkları bayrağı en üst seviyeye çıkarmak için çalışacaklarını ifade eden Ekici, şunları kaydetti:

"Sloganımız 'Daima Millet, Daima Hizmet'tir. Bu düstur içerisinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Kazanmak seçim kazanmak değildir. Kazanmak ebedi alemi iman ile kurtarmaktır. Bu dünya gelip geçicidir. Daha önce Ahmet başkanım vardı, şimdi biz varız, bizden sonra da gelecekler var. Başkanımın dediği gibi bu bir bayrak yarışıdır. Allah razı olsun buraya kadar getirdi. Biz kendisinden memnunuz. İnşallah biz daha iyi çalışıp, daha iyi hizmetler yapıp dua almak istiyoruz. AK kadrolarımız çok iyi bir seçim süreci geçirip, yine birinci olduk." - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hacılar Belediyesinde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement