Hafif Ticari Araçla Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Hafif Ticari Araçla Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Hafif Ticari Araçla Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

İzmit'te, sürücüsünün hatalı sollama yaptığı iddia edilen hafif ticari araçla minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

11.07.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit'te, sürücüsünün hatalı sollama yaptığı iddia edilen hafif ticari araçla minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza saat 11.45 sıralarında, İzmit ile Kandıra arasındaki karayolunun Çubuklu Osmaniye mevkiinde meydana geldi. Kandıra yönüne giden 53 yaşındaki Mustafa İldeniz yönetimindeki 54 LN 335 plakalı hafif ticari araç hatalı sollama sonucu karşı yönden gelmekte olan Mehmet Demir'in kullandığı 08 AR 934 plakalı minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada, her iki aracın sürücüleri hasar gören araçlarda sıkışırken, kazayı görenler 112 Acil'den yardım istedi.

Olay yerine gelen 112 Acil ve itfaiye ekipleri sıkışan iki sürücüyü kurtarmak için çalışma yaptı. Hafif ticari araç sürücüsü Mustafa İldeniz kurtarma çalışmalarında sağlık ekipleri ile konuşurken son nefesini verdi. Minibüs sürücüsü Mehmet Demir ise itfaiye ekiplerinin çalışması sonrası sıkıştığı yerden zorlukla çıkarıldı. Yaralanan Mehmet Demir ile minibüste bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi, kaldırıldıkları Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

- Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hafif Ticari Araçla Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement