Hafriyat Kamyonunun Altında Kalan Kadın Ölümden Döndü - Son Dakika
Güncel

Hafriyat Kamyonunun Altında Kalan Kadın Ölümden Döndü

Hafriyat Kamyonunun Altında Kalan Kadın Ölümden Döndü

Maltepe'de, karşıdan karşıya geçmek isterken hafriyat kamyonun altında kalan kadın, kanlar içerisinde hastaneye kaldırıldı.

13.08.2015 15:00  Güncelleme: 15:47

Maltepe'de torunuyla pazar alışverişine giden kadın karşıdan karşıya geçmek isterken hafriyat kamyonun altında kaldı.

HAFRİYAT KAMYONUN ALTINDA KALDI

Kaza saat 11.45 sıralarında Küçükyalı Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 60 yaşındaki Melike Calap, 3 yaşındaki torunu ile birlikte semt pazarına gitmek için caddede karşıdan karşıya geçmek istedi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Calap'a, Kadıköy istikametine seyreden Ramazan Ercan yönetimindeki hafriyat kamyonu çarptı.

TALİHSİZ KADIN ARACIN ALTINDA SIKIŞTI

Lastiklerin altında kalmaktan son anda kurtulan kadın aracın altında sıkıştı. Bebek arabasındaki torunu ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi.

İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki vatandaşları uzaklaştırarak başka bir kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri kadını sıkıştığı yerden kurtardı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Melike Calap'ın hayati tehlikesin bulunmadığı öğrenildi. Torunu ise komşuları tarafından ailesine verildiği öğrenildi.

SÜRÜCÜ ŞOKA GİRDİ

Kaza sonrası gördüğü manzara karşısında sürücü Ramazan Ercan şoka girdi. Gözyaşlarını tutamayan sürücü çağrılan ambulansla hastaneye kaldrıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hafriyat Kamyonunun Altında Kalan Kadın Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement