Hafta Sonu Oynanacak Maça Rakip Takım Seyircisi Alınmayacak - Son Dakika
Spor

Hafta Sonu Oynanacak Maça Rakip Takım Seyircisi Alınmayacak

Hafta Sonu Oynanacak Maça Rakip Takım Seyircisi Alınmayacak

Bilecik’in Osmaneli İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun almış olduğu karar neticesinde, Osmaneli İlçe Stadı’na hafta sonu oynanacak Bilecikspor maçına misafir takım seyircisi alınmayacağı bildirildi.

14.01.2016 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli İlçe Spor Güvenlik Kurulu'nun almış olduğu karar neticesinde, Osmaneli İlçe Stadı'na hafta sonu oynanacak Bilecikspor maçına misafir takım seyircisi alınmayacağı bildirildi.

Kurul tarafından alınan, "Stat içerisinde misafir takım taraftarları için ayrı bir tribün bulunmadığından ve daha önceki maçlarda yaşanan olumsuzluklar ve sıkıntılardan dolayı, güvenlik zafiyeti doğabileceğinden misafir takım taraftarlarına ait bir tribün yapılıp stat fiziki olarak yeterli duruma getirilinceye kadar misafir takım seyircilerinin stada alınmaması" kararına istinaden hafta sonu oynanacak 1308 Osmaneli Belediyespor- Bilecikspor maçına misafir takım seyircisi alınmayacağı bildirildi.

Bileciksporlu taraftarlar, bu eksikliklerin geçen sene de olduğunu, bu yüzden maça gidemediklerini belirttiler. Taraftarlar, bir sene üstünden geçmesine rağmen eksiklerinin tamamlanmamasına tepki gösterdiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hafta Sonu Oynanacak Maça Rakip Takım Seyircisi Alınmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement