Hain Saldırı Sonrası ABD ve AB'den İlk Açıklama: Korkakça Saldırıyı Kınıyoruz - Son Dakika
Güncel

Hain Saldırı Sonrası ABD ve AB'den İlk Açıklama: Korkakça Saldırıyı Kınıyoruz

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında bombalı araçla saldırı meydana geldi. ABD Büyükelçiliği, "Korkakça saldırıyı kınıyoruz." açıklamasını yaptı. Bir açıklama da AB'den geldi.

11.12.2016 01:16  Güncelleme: 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Beşiktaş'ta iki patlama oldu. Maçka Parkı yakınında meydana gelen patlamanın canlı bomba olduğu belirtildi. ABD Büyükelçiliği, "Kalplerimiz ve dualarımız bu gece Istanbul halkıyla birlikte. Bu geceki korkak saldırıyı kınıyor, teröre karşı yanında yer aldığımız Türk halkının cesaretine saygı duyuyoruz" denildi. Avrupa Konseyi ise İstanbul'daki bombalı saldırıyı kınayarak, masum sivillerin hayatını kaybettiği saldırıya karşı tüm Avrupalı hükümetlerin Türkiye'nin yanında ve dayanışma içerisinde olduğunu bildirdi.

ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ: KORKAKÇA SALDIRIYI KINIYORUZ

ABD Büyükelçiliği, İstanbul'da meydana gelen bombalı saldırı sonrası yaptığı açıklamada "Korkakça saldırıyı kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

AB'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Avrupa Konseyi ise İstanbul'daki bombalı saldırıyı kınayarak, masum sivillerin hayatını kaybettiği saldırıya karşı tüm Avrupalı hükümetlerin Türkiye'nin yanında ve dayanışma içerisinde olduğunu bildirdi.

"KINIYORUZ"

Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Sözcüsü Daniel Holtgen, yaptığı açıklamada, "Tüm Avrupalı hükümetlerle birlikte, İstanbul'da gerçekleşen ve masum sivillerin hayatını kaybettiği saldırıyı kınıyoruz" ifadelerine yer verdi.





Hain Saldırı Sonrası ABD ve AB\'den İlk Açıklama: Korkakça Saldırıyı Kınıyoruz

Son Dakika Güncel Hain Saldırı Sonrası ABD ve AB'den İlk Açıklama: Korkakça Saldırıyı Kınıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement