Hakan Tütüncü Öğrenciler ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Hakan Tütüncü Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Hakan Tütüncü Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) yurdunda kız öğrencileriyle bir araya geldi.

03.06.2016 11:08

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) yurdunda kız öğrencileriyle bir araya geldi.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, TÜRGEV kız öğrenci yurdunda, üniversiteli öğrencilerle bir araya gelerek, siyasetteki deneyimlerini paylaştı. Zamanımın çoğunluğu gençlerle geçirmesi nedeniyle bazen siyasetçiler tarafından eleştirildiğini anlatarak konuşmasına başlayan Tütüncü, "Siyasetçiler bana 'Neden bu kadar gençlerle zaman geçiriyorsun, sana oy verecek onlar mı' diyorlardı. Halbuki bir siyasetçi gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışmalı. Bu çok önemli bir şey. Ben doğru olanın bu olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

OKULLARIN BİNA OLARAK HİÇBİR KUTSİYETİ YOK

Bazen bir lisede, bazen bir ortaokulda, bazen bir üniversitede gençlerle sohbet edebildiğini dile getiren Tütüncü, "Sizin geçtiğiniz yollardan 15 yıl önce geçen bir abiniz olarak konuşuyorum. Bir belediye başkanı olarak değil. Bulunduğumuz makamların hiçbir kutsiyeti yok. Önemli olan yaptığınız iştir, insanlara hizmet etmek kutsaldır. Okulların bina olarak hiçbir kutsiyeti yok, sadece taştan ibaret. İçinde eğitim yapılıyorsa, eğitim kutsaldır ve o bina eğitime vesile olduğu için kutsal hizmetin yapılmasıyla değer kazanıyor" dedi.

SERTİFİKA HEDİYE EDİLDİ

Başkan Tütüncü kendisini tanıttığı bu konuşmasının ardından gençlerin soru, öneri ve istekleri aldı. Ardından Tütüncü'ye Beykoz Riva'daki hatıra ormanında 2 fidanın dikileceğini belgeleyen sertifika hediye edildi. Son olarak Tütüncü, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler ile objektif karşısına geçti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakan Tütüncü Öğrenciler ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement