Hakimden Cinayet Sanığına: Yaparken Ağlamadın da Şimdi mi Ağlıyorsun - Son Dakika
3. Sayfa

Hakimden Cinayet Sanığına: Yaparken Ağlamadın da Şimdi mi Ağlıyorsun

Hakimden Cinayet Sanığına: Yaparken Ağlamadın da Şimdi mi Ağlıyorsun

Bursa'da, eski eşinin birlikte yaşadığı kişiyi ve onun oğlunu öldüren ambulans şoförü, olayla ilgili görülen davada vicdan azabı çektiğini söyleyip ağlayınca hakimden azar işitti.

03.03.2016 11:32  Güncelleme: 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, Çekirge Devlet Hastanesi'nde hemşire olan eski eşi Fatma Y.'nin birlikte yaşadığı 46 yaşındaki Muammer Kılıç'ı ve oğlu 18 yaşındaki Muhammet Enez Kılıç'ı tabancayla vurarak öldürmekle suçlanan ambulans şoförü 41 yaşındaki İbrahim Güzelgöz'ün, Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılanmasına başlandı. Mahkeme Başkanı Yahya Kemal Akbaş, duruşmada vicdan azabı çektiğini söyleyip ağlamaktan ifade veremeyen tutuklu sanık Güzelgöz'e, "Bu işleri yaparken ağlamadın da şimdi mi ağlıyorsun, savunmanı yapmanı bekliyoruz" dedi.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORLARDI

Merkez Osmangazi İlçesi'nde geçen yıl 21 Ekim gecesi işlenen cinayette, Karabük'e tayin olan ambulans sürücüsü İbrahim Güzelgöz, eski eşi Fatma Y.'nin evlilik hazırlığı yaptığı Muhammer Kılıç ile oğlu Muhammet Enez Kılıç'ı, konuşmak için Fatma Y.'nin hemşire olarak görev yaptığı Çekirge Devlet Hastanesi'nin acil servisinin önüne çağırdı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ, KURŞUN YAĞDIRDI

Burada taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce İbrahim Güzelgöz, tabancasını çıkartıp baba ve oğlunu kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Daha sonra silahını bırakarak teslim olan Güzelgöz, tutuklanarak cezaevi konuldu.

İKİ KEZ ÖMÜR BOYU HAPSİ İSTENİYOR

Hakkında, 'tasarlayarak adam öldürmek' suçundan iki kez ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan İbrahim Güzelgöz'ün yargılanmasına Bursa 7. ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.

VİCDAN AZABI ÇEKTİĞİNİ SÖYLEYİP AĞLAYINCA HAKİMDEN AZAR İŞİTTİ

Öldürülen baba ve oğlunun yakınları ve Fatma Y. ile avukatların hazır bulunduğu duruşmada savunmasını yapan İbrahim Güzelgöz, vicdan azabı çektiğini söyleyip ağlamaya başladı. Yaklaşık on dakika konuşamayıp gözyaşı döken Güzelgöz'ü uyaran Mahkeme Başkanı Yahya Kemal Akbaş, "Bu işleri yaparken ağlamadın da şimdi mi ağlıyorsun?" diye sorup, savunmasını yapmasını istedi.

"CEZAEVİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS ETTİM, OLAYI NASIL YAPTIĞIMI HİÇ BİLMİYORUM"

Sanık Güzelgöz, cinayetten sonra cezaevinde ilaç içerek intihara teşebbüs ettiğini fakat görevliler tarafından son anda kurtarıldığını söyleyerek, "Eski eşim Fatma ile 11 yıllık evliliğimiz vardı. 3 erkek çocuğumuz dünyaya gelmişti. Aramızda geçimsizlik vardı. Zaman zaman eve gelmeyen Fatma, psikolojik sorunları nedeniyle tedavi görmüştü. Bazı erkeklerle görüşmeleri olduğunu da biliyordum. Benimle ayrılmaya karar verince, 'Çocuklarını da al git' demeye başladı. Ben de boşandıktan sonra çocuklarımla Karabük'e tayinimi istedim. Orada çalışıyordum. Olay günü hastane bahçesinde sadece buluşup konuştuğumuzu hatırlıyorum. Sonrasını hiç hatırlamıyorum. Olayı nasıl yaptığımı hiç bilmiyorum" dedi.

"MUTLULUĞUMU ETKİLEYEN İBRAHİM'DEN ŞİKAYETÇİYİM"

Duruşmada ifade veren Fatma Y., İbrahim Güzelgöz ile 2012 yılında boşandığını söyledi. Güzelgöz, "Ayrıldıktan sonra üç yıl bekar hayatı yaşadım. O, boşandıktan sonra çocuklarımı kullanarak benden 50 bin lira para aldı. Ayrıca sürekli telefon ile arayıp mesaj göndererek tehdit ediyordu. Olay günü akşam nöbetine gittim, Acil'de çalıştığım esnada birden karşıma çıktı. Ağlayarak görüşmemiz gerektiğini söyledi. Yaptığımız kısa görüşmede bana, 'Seni almadan buradan gitmem' dedi. Ben de 'Evlilik hazırlığı yapıyorum. Mutluyum. Sen de git kendine mutlu yuva kur' dedim. Daha sonra içeriye girip doktor beyle görüşüp rapor aldım. Ardından Muhammet Kılıç'ı çağırdım. Onunla birlikte İbrahim'e görülmemek için alt kattan kaçarak eve gittik. Gece Muhammer'i telefon ile arayan İbrahim, konuşmak için kendisini Çekirge Devlet Hastanesi'nin önüne çağırdı. Tüm ısrarıma rağmen Muhammer, oğlu Muhammet Enez'i alarak evden çıktı. Sonra da arkadaşım beni arayınca gerçeği öğrendim. Mutluluğumu etkileyen İbrahim'den şikayetçiyim" dedi.

HASTANE POLİSİ: OLAYI ÖNCE TERÖR SALDIRISI SANDIM

Mahkemede tanık olarak dinlenen hastane polisi Halil Akbaş ise "Olayı önce terör saldırısı olarak algıladım. İnsanlar sağa sola koşarken ben ise silahımı çekip olay yerine doğru giderken, 'Polis teslim ol' diye bağırdım. O ise 'Namusumu temizledim sıkıntı yok" diyerek silahı yere bırakıp teslim oldu" diye konuştu.

Yargılama, Fatma Y.'nin İbrahim Güzelgöz ile yaptığı telefon görüşmesi ve mesajların incelenmesi sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevki için ertelendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Hakimden Cinayet Sanığına: Yaparken Ağlamadın da Şimdi mi Ağlıyorsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • veli: adamın eski eşiymis namusumu temizledim diyor denyoya bak sen... 21 2 Yanıtla
  • TORNAVİDA : haksız mi ? 4 11 Yanıtla

Advertisement