Hakkari'de 'Çocuğum Kanser' Deyip, İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de 'Çocuğum Kanser' Deyip, İntihar Girişiminde Bulundu

Hakkari\'de \'Çocuğum Kanser\' Deyip, İntihar Girişiminde Bulundu

Hakkari'de, çocuğunun kanser olduğunu ve maddi durumu iyi olmadığı için tedaviye götüremediğini söyleyen A.B. 6 katlı apartmanın terasına çıkarak intihar etmek istedi.

03.07.2015 16:36  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'de, çocuğunun kanser olduğunu ve maddi durumu iyi olmadığı için tedaviye götüremediğini söyleyen 30 yaşındaki Aydın B., 6 katlı apartmanın terasına çıkarak intihar etmek istedi. Aydın B., Hakkari Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi tarafından ikna edilerek indirildi. Olay bugün saat 10.00'da Hakkari'nin Bulvar Caddesi'nde meydana geldi. Aydın B., 6 katlı binanın terası katına çıktı. Çevredekiler de hemen polisi aradı. Gelen polis ekipleri, yolu trafiğe kapatarak güvenlik önlemi alırken, olay yerindeki diğer ekipler de Aydın B.'nin atlaması durumunda hava yatağı açarak hazır bekledi. Aydın B., Mersin'de bulunan çocuğunun kanser hastası olduğunu ve maddi sorunlar nedeniyle doktora götürümediğini belirterek, çocuğunun tedavisi için Hakkari Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi'den yardım istedi.

Daha sonra olay yerine gelen Hakkari Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, intihar girişiminde bulunan Aydın B.'ye kendi imkanları dahilinde yardımcı olacaklarını söyleyip intihardan vazgeçmesini istedi. Hatipoğlu ve Çiftçi'nin yaptığı 20 dakikalık ikna çabaları sonucu Aydın B. ikna olup indi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de 'Çocuğum Kanser' Deyip, İntihar Girişiminde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement